1 2 3 4 ... 6 ouder »

jbolmers jbolmers 14 april 2012

Een feestje om daar iedere keer weer te mogen komen. Een voorgerecht van zeer dun gesneden rauwe rivierkreeft op een bedje van waldorfsalade, of een ongelooflijk verse crabsalade van noordzeecrab. Geweldig om mee te beginnen. Gevolg door 5 bereidingen van lam of aan de overkant een heel mooi krokant gebakken zwezerik (nog steeds voor velen een kunst).
Het nieuwe terras zal in de zomer het plezier van het terugkomen nog meer versterken. Nu maar wachten tot het ook echt zomer wordt.

oaki oaki 7 april 2012

Al vele malen in dit restaurant gegegeten in de periode vanaf 2006. Dit restaurant was altijd al geweldig en is in de periode alleen maar beter geworden. De Burgemeester maakt de michelinster van vorig jaar in mijn ogen helemaal waar. Er is aandacht voor je wensen, het eten is heerlijk en de bediening is attent zonder storend aanwezig te zijn. Het menu is afwisselend en de gerechten binnen het menu zijn mooi op elkaar afgestemd.

dor dor 7 maart 2012

De gerechten zijn goed op smaak, met name het voorgerecht en dessert zagen er ook prachtig uit. De lokatie is sfeervol. De bediening is een punt waarop het tegen is gevallen: zakelijk van toon, en toen we ruim een uur op ons nagerecht zaten te wachten en het zelfs de tafels om ons heen begon op te vallen, hebben we er zelf om moeten vragen. Vervolgens werd er met geen woord over gerept... een reden dat we niet nogmaals naar de Burgemeester zullen gaan.

rdijk rdijk 16 februari 2012

Vorig jaar eens kennis gemaakt via dining with the stars maar afgelopen zaterdag wezen eten. 5 gangen menu met bijpassende wijnen. Een ware belevenis voor de tong en het oog. Professionele bediening die prima aanvoelt wanneer hoe de gast in het leven staat. We komen hier zeker nog terug.

KleinePietertje KleinePietertje 18 december 2011

Heerlijk gegeten van het driegangen menu. Prachtig stuk vlees in het hoofdgerecht, bijzondere amuse met oester zet de toon voor een smaakvol vervolg.

blokje blokje 15 december 2011

Overheerlijk gegeten. De pure smaken van de gerechten, in combinatie met de geschonken wijnen waren echt fantastisch! Een dikke 10 voor deze zaak.

Proever36494 Proever36494 27 november 2011

Gisteravond in deze topzaak in de watten gelegd, ben heel wat gewend op culinair gebied maar deze tent is toch wel van zeldzame klasse!!
Vooral de wijnen die (met zeer gulle hand!) geschonken worden (arrangement) zijn top.
Waarschijnlijk morgen een 2e ster!!!

redfive redfive 13 oktober 2011

Een mooi strak interieur, maar tegelijkertijd hangt er een prettige sfeer. De bediening is uitstekend en heeft een zeer goede kennis van zaken. Ik heb hier al vaker gegeten, maar alles is duidelijk naar een nog hoger niveau getrokken. De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk en getuigen van creativiteit en vakmanschap. De gerechten worden uitstekend aangevuld door de goed gekozen wijnen. De wijnkaart is indrukwekkend. Ligt de 2e ster in het verschiet. Wat mij betreft wel.

frankstieneke frankstieneke 11 oktober 2011

Slechte ervaring gehad in de restaurantweek! Eten was matig heeeel weinig,en toetje smaakte nergens naar !Kregen wel als troost een fgles rose mee !

Gijsvogel Gijsvogel 16 september 2011

Ik heb hier met mijn vader een onvergetelijke avond gehad.
Het was de eerste keer voor mij dat ik op dit niveau dineerde. (=side info) (zie mijn andere comments voor andere ster review)
De ontvangst door Bernard was hartelijk, hij en mijn vader zijn oud collega's en oud horeca gedienden.
(hierbij wil ik gelijk even uitsluiten dat wij een voorkeursbehandeling genoten, omdat onze buren hetzelfde menu genoten)
Wij namen een goed glas prosecco wat werd aangeboden door het huis, en na een korte menu uitleg kozen wij voor het 4-gangen menu met een aanpassing.
Wij wilden beiden graag ganzenlever in het menu die op de kaart stond en dat kon uiterard zonder enige woordenwisseling.
Goed, het menu ving aan, voorafgegaan door talloze amuses,
Een schitterend plateau van o.a. een bonbon van gelakte eendenborst ging vooraf.
Het voorgerecht, gemarineerde zeebaars was perfect, goede gaarheid, verrassing in mondgevoel door de aardappelkrokantjes. het gerecht zag er uit als een artistiek schilderij.
En deze trend zette Marcel Hayes de hele avond door.
Ons tussengerecht (de verzochte ganzenlever) was een portie van zeker 80 gram, vergezeld met caramelpopcorn en alerlei andere zaken.
wat een feest voor het oog, de papillen en de mond!
daarnaast voorzien van een prachtige wijn door Susan werd aanbevolen.
Goed, het verloop van de avond bleef gepaard met mooie smaakcombinaties en prachtige opmaak van alle gerechten.
Portionering was prima, wij beiden hadden meer dan genoeg aan deze smakelijke maaltijd.
En het feest hield niet op....
Bij de koffie compleet, weer een heel plateau met allerlei lekkernijen zoals o.a. bijv. een verse madeleine en een huisgemaakte bonbon van donkere chocolade, het kon niet op!
Welverdiende uitstekend op Iens.nl wat mij betreft!
Dit restaurant gaat wat mij betreft qua gerechten, presentatie, service en bediening echt op voor een welverdiende 2e ster!
(al vind ik dat ze lekker bezig moeten blijven zoals ze nu doen...)

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over De Burgemeester