Dit ‘klassieke restaurant van hoog niveau’ is gevestigd in het oude raadhuis van Linschoten. Het is een ‘heel mooie, strakke, maar toch ook warme toptent’ met ‘lage plafonds’ waar je geen last van hoeft te hebben, want ‘je zit goed’. Op de kaart staan ‘goed uitgebalanceerde, creatieve gerechten van verse ingrediënten’. ‘Vooral de visgerechten zijn beter dan goed!’ De smaken worden bijgestaan door ‘Italiaanse wijnen om van te smullen’. Vertrouw vooral op het advies van de bediening want, ‘de kennis die alle medewerkers hebben van de wijnkaart kom je zelden tegen’.
Gisteravond in deze topzaak in de watten gelegd, ben heel wat gewend op culinair gebied maar deze tent is toch wel van zeldzame klasse!!
Vooral de wijnen die (met zeer gulle hand!) geschonken worden (arrangement) zijn top.
Waarschijnlijk morgen een 2e ster!!!
Een mooi strak interieur, maar tegelijkertijd hangt er een prettige sfeer. De bediening is uitstekend en heeft een zeer goede kennis van zaken. Ik heb hier al vaker gegeten, maar alles is duidelijk naar een nog hoger niveau getrokken. De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk en getuigen van creativiteit en vakmanschap. De gerechten worden uitstekend aangevuld door de goed gekozen wijnen. De wijnkaart is indrukwekkend. Ligt de 2e ster in het verschiet. Wat mij betreft wel.