5.8
4.9

mdevalk mdevalk 29 februari 2012

Precies dezelfde ervaring als gemar. Gewoon slecht. Na de motorbeurs met 3 personen hier gegeten. Het eten was vet, weinig smaak, het leek als een opgewarmde hap. Personeel dat er op gebrand was nieuwe drankjes in te schenken. Typisch, je zou dat laatste als ook als goede service kunnen zien maar eenmaal zo'n negatieve beeld en zoiets ook als negatief ervaren. De voorzichtigheid waarmee de borden werden afgenomen (lees eten dat zo weer terug de keuken in kon voor een nieuwe ronde) bevestigde ons vermoeden. Wegblijven hier.

gemar gemar 24 februari 2011

Na de motorbeurs met 2 personen hier gegeten. Dat was geen goed idee. Het eten leek in de verste verten niet op indonesisch, het had iets uit een goedkope dorpschinees en het stonk. Bij het afrekenen gemeld dat we het niet lekker vonden, hetgeen geen enkele reaktie van het bedienend personeel ontlokte. Dit restaurant is een afrader. Bovendien is het er ongezellig en echt goedkoop vonden we het ook niet.

Jos Geerdink Jos Geerdink 11 juni 2010

Dit restaurant heeft een vlag die de lading niet dekt. Niet alleen is ze pal naast een Chinees gesitueerd, het personeel en de kaart suggereren ook een Chinese origine. Er is werkelijk niets Indonesisch aan deze eettent. Nog nooit zo slecht gegeten. Er zijn echt betere.

bijvoorbaatdank bijvoorbaatdank 16 maart 2010

Het houdt niet over maar wel echt Indonesich inplaats van Chininderrest.

rzeeuw rzeeuw 5 april 2007

Met gasten naar een beurs geweest. Zij wilden daar perse eten ondanks ons afraden. Maar het is echt niet te vreten. Als ik de uitbater was pleegde ik direct harikiri.

ton ton 27 maart 2007

Wat een slechte zaak. Plakkend peper- en zoutstel (gewoon vies dus). Pangsit goreng in oude olie gebakken, nauwelijks vulling. De serveerster stond wel heel raar te kijken toen we de pangsit al teruggaven, haar vertelden dat we het drankje zouden afrekenen en zij de rest mocht houden. Wat een afknapper! Durfde zij ook nog te zeggen: \'Volgende keer niet meer komen\' alsof een weldenkend mens zich nogmaals door deze gore tent zou laten mishandelen. Slechts 1 advies: WEGBLIJVEN!!!!!!!

rzeeuw rzeeuw 14 september 2006

Bami rames getracht te eten. Leek nergens op. Boontjes slap, vlees niet warm. Dus na een paar happen maar laten staan.
Om nooit meer naar toe te gaan.!

Proever41668 Proever41668 20 december 2005

Het eten was goed. De rijsttafel speciaal was voor het grootste deel smakelijk (ik blijk geen liefhebber van Tofu te zijn), en uiteraard ruim voldoende. 1 Van mijn tafelgenoten had een vegetarische rijsttafel, en ik begreep dat ook deze goed was, maar niet bijzonder.

De aankleding was niet geheel mijn smaak, maar als je op zoek bent naar een restaurant in de buurt van het Beatrixtheather is dit restaurant zeker het overwegen waard.

Proever28503 Proever28503 18 januari 2005

Wat een slecht Indonesisch restaurant! De Sate Kambing vooraf ging nog wel goed van smaak maar te taai), maar de rest van het eten was absoluut geen Indisch eten! Leek meer op een aangepaste Chinees. Die zit er overigens direct naast in het pand, restjes van de Chinees soms doorgeschoven naar deze hut? Geen aanrader!

Geef zelf je mening over Borobudur