Gareth Blackstock 20 mei 2012 | |
Prijs kwaliteit in orde! Mooie locatie, bediening ok, sidedish ok. Maar ieder zichzelf respecterende kok zou toch echt een Roomboterbladerdeegding gevuld met Tournedos van de kaart moeten halen. Niettemin was de bereiding van dit zeer vlakke gerecht in orde. Ik kom zeker terug, voor de Bief met Roquefort en verwacht dat dat gerecht terugbijt! |
EdgarRHH 25 april 2012 | |
Prijs kwaliteit prima. Gezellig restaurant, ongedwongen sfeer. Aanrader om voor een redelijke menuprijs maar ook gewoon helemaal รก la carte te eten. Verrassende combinaties op de kaart. |
hansst 29 februari 2012 | |
wat een vreseluk leuk en ongedwongen restaurant. Echt Frans (wat dat ook mag zijn) in ieder geval een goede kaart, heerlijk eten, mooi menuutje voor een schappelijke prijs en heel belangrijk je hoeft niet te betalen voor een glaasje water....... |
marieke_vg75 22 februari 2012 | |
Lekker gegeten, je waant je echt in Frankrijk. Lekkere gegrilde vis als hoofdgerecht (Fruit de Mer Bibelot) met lekkere franse sausen, en Inktvisringen als voorgerecht. Partner had ganzenborst met sinaasappelsaus, ook erg lekker. Kaasplankje en Tarte Tatin toe. Helemaal goed. Inrichting wel wat gedateerd maar dat is vaak in franse restaurants niet anders. Bediening jonge man, was wel oke. |
Yivat 2 december 2011 | |
Le Bibelot is het beste Franse restaurant in Utrecht. Heerlijk ongecompliceerd bourgondisch eten, lekkere wijnen en altijd vriendelijke bediening. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect. Het restaurant is erg gezellig aangekleed met allerlei snuisterijen. Een tip voor de koukleumen: in de winter kun je beter niet dichtbij de deur gaan zitten. |
linda4 9 november 2011 | |
We hebben heerlijk gegeten in Le Bibelot, zowel vegetarisch, vlees en vis waren uitstekend. De bediening was erg vriendelijk. Een volgende keer in Utrecht komen we hier zeker terug! |
AnnaHeemsterbeek 6 november 2011 | |
verassend goed gegeten in een gezellige ambiance, vooral de geitenkaassalade. bediening is vriendelijk, wel wat weinig ruimte en het was er bloedheet. |
KaartjeB 25 oktober 2011 | |
Bij ons waren de meningen behoorlijk verdeeld, vandaar redelijk. Mijn partner had slecht en ik had goed. Mijn partner had vooraf een uiensoep die ongelofelijk zout was. Te sterk van smaak. Ik had een gebakken geitenkaasje..heerlijk knapperig gebakken. Als hoofdgerecht had mijn mede eter Coq au Vin. Die was net als de soep veel en veel te zout. De slechtste ooit ergens gegeten. Mijn lamsfilet daarentegen was erg goed gebakken, heel zacht met een verukkelijk sausje. Als de kok iets meer op de smaak zou letten en niet teveel zout zou gebruiken is het een pareltje van een restaurant. |
Janmetiens 4 oktober 2011 | |
Ben hier al diverse keren geweest. Altijd prima eten met mooie opmaak. Vriendelijk personeel met vlotte bediening. Constante kwaliteit. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Entourage is ok voor een frans restaurant. Het toilet mag een keer opgeknapt worden zoals in zoveel restaurantjes. |
Joy250m 27 augustus 2011 | |
Mooie opmaak van de borden. Heerlijk mals vlees. Smaakvolle groentes op de borden die de niet al te bijzondere salade die er los bij werd geserveerd gelukkig overbodig maakten. En tot slot een fenomenaal dessert: 'Sabayon Amaretto'. Dit alles voor een opvallend lage prijs. Op een zeer regenachtige zondag en dus zeer rustige avond in het restaurant had de gastheer geregeld tijd voor een praatje. Zo leerden wij dat bieslook goed is tegen verkoudheid, er twee koks in de keuken staan die er een handje van hebben om na elkaar ziek te worden, en dat je voor 15 euro de bloem van een bananenplant ter decoratie op je tafels kan zetten (het mag dan wel wat kosten maar dan heb je wel wat bijzonders). Kortom: een gezellige, laagdrempelige sfeer. PS De kat van het restaurant is goed in bedelen! |
Geef zelf je mening over Le Bibelot