‘Alsof je in Parijs bent’, dit ‘knusse restaurantje’ aan de Utrechtse gracht. Je moet wel van Frankrijk houden, want ‘alles is hier typisch Frans’. Van ‘de traditionele gerechten als lapin au vin rouge en moules grillées’ tot de ‘beetje rommelige, ouderwetse inrichting’. ‘Het eten is heerlijk, zonder poespas, al mag de zoutpot wat meer met rust gelaten worden.’ ‘Wel reserveren, er zijn namelijk veel liefhebbers en te weinig plaats.’
Le Bibelot is het beste Franse restaurant in Utrecht. Heerlijk ongecompliceerd bourgondisch eten, lekkere wijnen en altijd vriendelijke bediening. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect. Het restaurant is erg gezellig aangekleed met allerlei snuisterijen. Een tip voor de koukleumen: in de winter kun je beter niet dichtbij de deur gaan zitten.
We hebben heerlijk gegeten in Le Bibelot, zowel vegetarisch, vlees en vis waren uitstekend. De bediening was erg vriendelijk. Een volgende keer in Utrecht komen we hier zeker terug!
Bij ons waren de meningen behoorlijk verdeeld, vandaar redelijk. Mijn partner had slecht en ik had goed. Mijn partner had vooraf een uiensoep die ongelofelijk zout was. Te sterk van smaak. Ik had een gebakken geitenkaasje..heerlijk knapperig gebakken. Als hoofdgerecht had mijn mede eter Coq au Vin. Die was net als de soep veel en veel te zout. De slechtste ooit ergens gegeten. Mijn lamsfilet daarentegen was erg goed gebakken, heel zacht met een verukkelijk sausje. Als de kok iets meer op de smaak zou letten en niet teveel zout zou gebruiken is het een pareltje van een restaurant.
Ben hier al diverse keren geweest. Altijd prima eten met mooie opmaak. Vriendelijk personeel met vlotte bediening. Constante kwaliteit. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Entourage is ok voor een frans restaurant. Het toilet mag een keer opgeknapt worden zoals in zoveel restaurantjes.