| Keuken | Hollands & Pannenkoeken / Poffertjes |
| Gemiddelde menuprijs | €16.50 |
| Minimum menuprijs | €12.50 |
| Openingstijden | 12.00-20.00, okt-mrt 10.00-17.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Frans Schmidt-Gieskens 26 februari 2011 | |
'n kwartiertje lopen vanaf ons huis komen we er vaak en graag.
darklord 19 december 2010 | |
Na een lange sneeuwwandeling in de delftse hout wilde ik en mijn vriendin even afzakken in het Rietendak. Het was inmiddels kwart voor 5 en de serveerster attendeerde ons erop dat we zeker niets meer konden eten en misschien nog wel een laatste drankje konden nuttigen. Het gebeurde een beetje op een snauwerige manier, affijn wellicht had de serveerster een slechte dag.
Proever76315 4 juni 2008 | |
Prachtige locatie bij mooi weer. Heerlijk aan het water. Het eten is goed. Echt genieten. |
Proever63571 8 augustus 2007 | |
Mooie locatie, alleen jammer van de zelfbediening. Van een theeschenkerij zou je iets meer verwachten dan thee uit een zakje. Tevens bevat de menukaart weinig origineels. |
klivia 26 mei 2007 | |
Goede kwaliteit, redelijke prijs. Met mooi weer kun je heerlijk buiten eten. De bediening is zeer vriendelijk en correct. Jammer dat het restaurant al om 21.00 sluit, met mooie weer is het heerlijk natafelen aan het water. |
Geef zelf je mening over Theeschenkerij Het Rieten Dak