| Activiteiten | Restaurant, Private dining | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijk gegeten met mijn vrouw. Het nieuwe lente-menu was net ingegaan, veel asperge in de gerechten. Vooral de kreeft en de lamsbout sprongen er uit. Ook de kaasplank met een grote keuz uit heel veel speciale kazen is een aanrader. De bediening is heel hartelijk, attent, en persoonlijk. Een topper.
Gegeten op: 10 mei 2013.Heerlijk gegeten, zoveel liefde als dat de kok heeft voor voedsel zie je zelden. Fantastische smaakcombinaties die perfect op elkaar zijn afgestemd, mooie wijnen op de kaart en bij elk gerecht uitleg van de kok zelf. Een heerlijke avond gehad. De inrichting is niet hip of trendy maar dat zou alleen maar afleiden van het eten. We komen snel weer terug!!
Gegeten op: 2 februari 2013.Ondanks het feit dat het restaurant niet de grandeur uitstraling heeft, is de grandeur van smaken en vakmanschap zonder meer terug te vinden op het bord. Een heerlijk uitgebalanceerd menu, vooral de gebraisseerde hertenwang en het dessert waren voortreffelijk. Maar de voorgerechten waren ook voortreffelijk en zo ook de heerlijke hazenrug met een vleugje kaneelstok. Kortom een heerlijke avond genieten, en v.w.b. de kazen: echt uniek! Enig nadeel: welk keuze maak je dessert of kaas? Wij hebben uiteindelijk voor beiden gekozen! Gewoon een avond heerlijke genieten van wijn & spijs.
Gegeten op: 24 november 2012.Subliem. Anders kunnen we het niet omschrijven. De smaken zijn prachtig op elkaar afgestemd. Vanaf de eerste amuses, het brood, de verschillende gerechten, tot aan het schaaltje bij de koffie zijn de smaken een gastronomische reis. De gebakken langoustines, de hertenwang in bouillon, de hazerugfilet, het kaasplateau: het loopt allemaal mooi in elkaar over. Ook dankzij de mooie wijnen, een chasselas uit de Elzas en een 17 jaar oude "kleine" Bordeaux. De prijs is fors maar is het zeker waard.
Gegeten op: 17 november 2012.Mijn vriendin en ik hebben hier op 5/10 van het 5-gangen Menu Saisonnier genoten. Alles zeer zorgvuldig bereid en prachtig, de kwartel met gebrande beukenzwammetjes, gebakken mais?jus van popcorn en de in kruidenolie gegaarde wildzwijn rugfilet met crème van spitskool? en pickles van seizoengroenten waren onder andere heerlijk en ook de aanbevolen wijn (mooie Riesling en een heerlijke Zinfandel) was top. De eigenaars die tevens de kok en gastvrouw zijn zijn ontzettend vriendelijk en nemen de tijd voor je, je voelt je zeer welkom als gast. Wat een aanrader!
Gegeten op: 5 oktober 2012.Schrijf zelf een recensie over Beyerick
Schrijf hieronder je recensie over Beyerick. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Donderdag | Gesloten |
| Vrijdag en Zaterdag | 18:30 - 20:00 |