Direct aan rivier de Vecht, vindt u Restaurant Belle.
Belle biedt u en uw gasten hoogstaande, vriendelijke service in een historisch en karakteristiek pand op één van de meest unieke locaties van Utrecht! De keuken van Belle heeft een Nederlands-Franse basis, maar laat zich graag inspireren door diverse culturen. Welkom bij Belle, welkom thuis!
Onlangs hebben wij hier geluncht. Het restaurant ligt op een prachtge lokatie aan de Vecht in Oud Zuilen. Het restaurant bestaat uit een aantal kleinere gedeelten. Het eten was voortreffelijk en je kon proeven dat het met zorg was klaargemaakt. Daarbij een zeer prettige correcte bediening. Al met al een aanrader.
Niet voor vegetariërs! Het hoofdgerecht bestaat uit de bijgerechten van de rest van de kaart. Kroketje van dit, bitterballetje van dat, klonk meer als een bittergarnituur. Anno 2011... enorme misser. De zeebaars als alternatief was heerlijk, helaas geen MSC-keurmerk.
Tijdens de restaurantweek van een 3 gangenmenu genoten. Het eten was heerlijk, de bediening zeer attent en de sfeer ook zeer aangenaam. Absoluut een aanrader!