| Keuken | Frans & Mediterraan |
| Minimum menuprijs | €32.50 |
| Huiswijn per fles | €18.50 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | 17.30-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
‘Wat een verademing!’ Dit is een prima restaurant ‘zonder pretenties en modieuze poespas’. Het personeel houdt gelukkig wel van ‘een flinke dosis humor’ en is ‘erg gezellig’. Voor een lange avond uit is dit restaurant ideaal want ‘je kan lekker veel gangen bestellen’ voor een gemiddelde prijs. De ‘heerlijke gerechten’ en het ‘zeer warme interieur’ zorgen ervoor dat dit ‘mogelijk een van de mooiste zaken van Delft is’.
nico6 11 mei 2012 | |
Chique, mooie ambiance, romantisch en goed eten met een uitstekende wijn. Een prachtig pand op de Koornmarkt. Voor formeel eten voel je je hier ook welkom. Ik kom er graag en ga regelmatig terug. Niet de allerbeste van Delft maar wel heel goed. |
BonVivantDelft 9 mei 2012 | |
Vorige week bij De Klikspaan gegeten. De maaltijd was overheerlijk, de ambiance zeer aangenaam, de service subliem. Tevens is er een heel goede wijnkaart aanwezig.
spanrut 2 september 2011 | |
We hebben met een groepje van 14 personen in de Klikspaan gegeten. Uiterst sfeervolle ambiance en al de 14 gasten waren zeer enthousiast over het diner. Bediening vriendelijk, niet te opdringerig, en als groep zaten wij aan één tafel ietwat achter in het restaurant. Hierdoor konden wij ook toespraakjes houden zonder dat de overige gasten hier last van hadden. De Klikspaan? Een restaurant om zeker terug te komen! |
bartjantje 20 maart 2011 | |
We zijn nu inmiddels een paar keer bij de klikspaan geweest: Prima keuken, prima bediening, prima sfeer en uitstekende wijnen, inclusief de huiswijn. Echt goed. |
itzak 28 mei 2010 | |
Leuke zaak. Gezellig ingericht. Goede bediening en prima gerechten zonder poespas of pretenties. Een aanrader. |
Geef zelf je mening over De Klikspaan