Ik ben hier vorige week woensdag ter gelegenheid van de verjaardag van mijn opa wezen eten met de hele familie. De bediening is zeer aardig, maar zeer onervaren en jong. Toen ik een haar in mijn eten vond kreeg ik een nieuw bord met patat en salade. Oké, het is vies en ik raadde de keuken aan om een haarnetje te dragen, maar als het dan voor de tweede keer gebeurd wordt het te gek! In het bord van een vriend naast mij zat een haar in zijn mond tijdens het eten van de spare ribs. Getver!! Ook dit bord is mee terug genomen en er is gevraagd of een drankje van het huis kon worden gegeven. Muziek in het restaurant stond veel te hard, ik kon mijn persoon aan de overkant van de tafel niet verstaan als zij normaal praatte. Aan het eind van de avond ging het volume alleen maar omhoog, erg jammer. Al met al, een hele slechte eerste ervaring met de Baron in Woerden. Nooit meer.
Aangekomen zonder reservering . Werden direct welkom geheten en mocht even plaats nemen aan de bar totdat er een tafel beschikbaar was. Tot hier ging het goed.
Voorgerecht kwam na een half uur. Sorry hiervoor.
Drankje gevraagd 4x wat niet gebracht werd, uit eindelijk zelf me drankje gehaald aan de bar.
Ondertussen waren we aan het wachten op ons hoofdgerecht die kwam ook pas na een uur.
Onbeperkt spare ribs betekend waarschijnlijk dat je ze zelf moet halen in de keuken want de bediening doet hier niks mee. Eindelijk kwam er iemand en die bestelde nog een keer spare ribs en die kwamen na een half uur.
Toen wad de maat VOL.
Uit eindelijk kwam er een mannetje in een overhemd en die hoorde ons aan . Sorry heirvoor.
Mag.ik u een koffie aanbieden ?
Vreselijke avond gehad gelukkig was ik in goed gezelschap.
P.'s. Eten was goed vooral geitenkaas in bladerdeeg, maar dat was pook het enige .
Met groupon hier onbeperkt spareribs gegeten. Smaak van de ribs..vooral 'vlak'. We hadden alle 3 een andere smaak maar dat was niet te merken. Pittig was niet pittig...de bijgeserveerde tomatenketchup had meer pit! De ribs worden geserveerd op een snijplank, dat was een beetje armoe! De porties waren enorm, dus onbeperkt was in ons geval 'one serving'...Het restaurant had iets weg van een tiroler skihut, luide Hollandse Jan Smit als muzikale begeleiding, kan....Het personeel was bijzonder vriendelijk en hoewel de bon slechts voor spare-ribs geldt mocht een niet ribs liefhebber, zonder meerprijs, een sateetje bestellen, top! Conclusie; aardige tent, veel voor weining...
Een prima plek voor een informele maaltijd met kids. De bediening is vriendelijk en gerechten komen vlot door. Op doordeweekse dagen zijn er dan ook nog de verschillende gerechten voor een heel zacht prijsje. Dit varieert per dag. Aantrekkelijk en zeker een maagvullende maaltijd.... Wij zijn gek op de hamburger en de spareribs (neem de gewone schotel en niet onbeperkt, dit is kwalitief beter en echt voldoende, verschil €1!) De muziek kan soms wat hard staan maar vraag dan gewoon of dit wat zachter kan, verder gezellige ambiance.