8.4
7.5
7.3

KeukenJapans & Sushi
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

‘Hier eet je top vijf-sushi in Den Haag.’ ‘Het restaurant is niet al te groot’, een ‘beetje suf en ouderwets’, maar wel ‘knus en gezellig door de verlichting en apartje Japanse eethoekjes’. Het is hier ‘altijd druk’ en dat is niet zo gek want ‘de sushirolls zijn meer dan geweldig, om over de kip teriyaki nog maar te zwijgen’. Misschien niet zo geschikt voor een lange avond tafelen, want het gaat ‘snel, snel, snel’. De bediening is wel weer heel ‘alert en vriendelijk’.

JS.merel JS.merel 3 februari 2012

tja.... ik kom hier al jaren en gisteravond weer heerlijk gegeten. Goede bediening en verse vis. Weer of geen weer! Ik kom hier graag

fuut7 fuut7 9 december 2011

lekker , top gegeten hier ! was met twee kinderen en die mochten achterin zitten op de grond bij de hele lage tafeltjes . smaakte allemaal even vers . als ik 1 minpuntje mag noemen is dat het iets aan de kleine kant is het retaurant . maar de sushis zijn groots !!!

ook_onbekend ook_onbekend 29 mei 2011

Die tonijn-avocado salade is super en ook geweldig is de California inside-out en de dragonrol. De bediening is vriendelijk en snel. Als min punt kan genoemd worden dat het restaurant is wat aan de kleine kant en dus staan de tafels dicht op elkaar.
Kiraku is niet goedkoop maar als je dat wilt dan moet je maar naar een all-you-can-eat restaurant en niet over de kwaliteit zuren.

Levensgenieter1966 Levensgenieter1966 27 mei 2011

Afgelopen dinsdag avond hier gegeten; voortreffelijke shushie, heerlijke entrecote. Heel erg voorkomende bediening die zich tussendoor verontschuldigde dat het door grote drukte allemaal wat langer duurde. Alleen jammer dat de bedrijfsleidster? Het nodig vond om de serveerster vanwege een kapot gevallen leeg glas ten overstaan van de cliënten de huid vol te schelden. Dit wekte mijn medelijden met het arme meisje op.

ZoLekker ZoLekker 9 april 2011

De beste Sushi bar van Den Haag! Neem het voorgerecht met avocado en tonijn.

Geef zelf je mening over Kiraku

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten