| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Loki 8 augustus 2010 | |
Op 8 augustus 2010 met 20 personen gegeten t.g.v. de verjaardag van mijn vrouw. We hebben onze komst van te voren besproken. We zijn zeer tevreden over de ontvangst, de klantvriendelijkheid en de service van dit restaurant. Ook het buffet smaakte ons prima. |
bygones 24 oktober 2008 | |
Tja wat kan ik van dit restaurant zeggen. Het is een restaurant waar, denk ik Aziatische mensen niet tot nauwelijks een stap binnen zouden zetten. (alleen misschien als ze verdwaald zouden zijn). Het eten is gewoon niet Aziatisch genoeg. Als je regelmatig in Den Haag bij de Chinees eet in bijvoorbeeld de Wagenstraat, dan is deze restaurant niet lekker. De prijs is echter niet hoog. Maar dat zijn de Chinese restaurants in Den Haag ook niet. Wel is het natuurlijk zo dat de bediening in dit restaurant top is, in vergelijking met de bediening in de Chinese restaurants in Den Haag. Maar qua eten, gewoon niet te vergelijken.
Proever46059 1 mei 2006 | |
Gisteren het buffet gegeten in dit aardige restaurant in Zoetermeer. Bijzonder grappig. Dit is een echt ouderwets Hollandse Chinees zoals je ze in de jaren zeventig overal kon vinden. Het eten is qua smaak volledig aangepast aan de traditioneel Hollandse smaak. Het zat dan ook helemaal vol met mensen die dit bijzonder konden waarderen. (samen natuurlijk met het feit dat je onbeperkt mag opscheppen!) Vooraf een soepje, dan een paar gefrituurde hapjes en daarna scheppen maar van het buffet, dit alles voor een habbekrats. ( 3 personen + drank €50,-)Voor echt Chinees eten moet je hier niet zijn maar het is erg geschikt voor familie-uitjes, verjaardagen van oma\'s en opa\'s en dergelijke. Kinderen vinden dit ook lekker en leuk. |
Proever40199 6 november 2005 | |
Mijn dochter woont in de buurt van dit restaurant. Wij gaan daar regelmatig samen eten en bestellen een tafeltje voor het buffet in het weekend. Prima eten en gezellige bediening!
Geef zelf je mening over Regent