Kairo nu overgenomen door nieuwe eigenaar. De spareribs zijn heel vettig (echt grote stukken vet aan de spareribs) en heel droog. Marinade heeft weinig smaak.
Jammer. waarom goede spareribs vervangen door vettige droge stukken vlees........
ik kom hier niet meer terug.
Sinds januari dit jaar (2012) is Kairo door een nieuw team overgenomen. Ik ben aangenaam verrast door de uitstekende grillschotel die ik in de zaak heb gegeten. Nette bediening, goede sfeer, top hygiëne en vlotte bereiding van de maaltijd. Erg lekker! Vorige week heb ik eten laten bezorgen, na een avondje stappen met vrienden. Binnen de beloofde tijd bezorgd en alles op goede temperatuur en het smaakte weer fantastisch. Wat een top zaak is dit geworden.
Zeker voor herhaling vatbaar; voor een lekker en sfeervol etentje ter plekke én een bezorgde nachthap op z'n tijd. Ga zo door mannen, complimenten.
shoarma is ok, spareribs hadden lekker kunnen zijn maar waren helaas aangebrand. ondanks dat deze zaak 3 jaar geleden is verbouwd is het nu al smoezelig. vieze vlekken op de muren in en om de keuken, om over de wc's maar te zwijgen. staan in een kamertje naast de 'eetkamer' 4 dozen mcains friet, terwijl op de doos staat dat deze bij -18 bewaard moeten worden.... en ze stonden daar niet 5 minuten. nee, ik zoek wel elders een shoarmaatje volgende keer.