Griekse Taverna Aphrodite staat al sinds 1996 zeer goed bekend om onze ongedwongen sfeer, de gastvrijheid en onze zeer aparte gerechten, gerechten die u waarschijnlijk nog niet kent, een uitdaging!
Sakis Tzambazis en zijn team verwelkomen u graag met een gratis ouzo of een Griekse cocktail. (update 13-12: nieuw verfje en nieuwe stoelen!)
Het was super slecht! Eerst reserveer je en dan kom je, en zitten ze vol. We hadden van te voren afgedongen dat we een gratis drankje zouden krijgen, ivm dat ze vol zaten, de eerste keer. Dan kom je op je volgende afspraak, en word je afstandelijk behandeld. En dan het eten. Goedkoop en niet gaar vlees, en slecht geserveerd. Ze kunnen daar nog wel een opleiding voor gebruiken. En dan moet je ALLES eten met 1 SET BESTEK!!!! Dat is toch onvoorstelbaar???? En dan krijg je achteraf nog te horen dat we de eerste keer niet op tijd waren, terwijl we gewoon binnen de gereserveerde tijd er waren.
Ik raad iedereen af om hier ooit naar binnen te gaan.
Na een eerste goede ervaring, terug gekomen voor een tapasmenu. Dat was redelijk goed, aparte soep (snijbieten?), van te voren hadden wij aangegeven dat wij geen vis lusten en kregen we netjes een gyros gang. Jammer dat het hoofdgerecht uit 2x varkensvlees bestond, had lekker geweest als dat rund geweest was. Op onze avond was er te weinig personeel voor het aantal gasten. tot 3x toe rode wijn besteld, en het maar 1 keer bij de eerste gang gekregen. Voorlopig maar even niet meer hier, te massaal en te weinig aandacht.
Bon van vakantieveilingen voor tapa's menu. De maaltijden hiervan zijn bij de andere reviews al omschreven. Het is niet zo gekruid zoals je bij een "andere" Griek krijgt: het was anders bereid maar maar niet minder lekker. De vis was bijvoorbeeld met gekookte kool, prei en andere groenten. Ook de voorgerechtjes anders: zaziki maar dan minder knoflook en wat minder bekende voorgerechtjes erbij. Al met al voor iets van 15,00 per persoon een uitgebreid diner gehad met ijs en goede koffie toe. De genoemde prijs is dan ook nog met de warsteiner biertjes erbij, uiterst vriendelijke bediening. Tja, dan loop ik na afloop tevreden de zaak uit.
Via vakantieveilingen hier wezen eten, dit was direkt de laatste keer! Ga hier echt nooit meer naartoe! Het restafval van de normaal betalende gasten zitten eten, het smaakte echt nergens naar, gelukkig dan maar dat de porties zeer klein waren,en voorgeschoteld werden op schoteltjes. Voelde me als vakantie veiling klant ook niet echt welkom, stonden binnen 1 uur al weer buiten, en de live muziek...5 minuten de rest was cd. Fooi....nee, ze hadden genoeg aan me verdiend! Enne...je zit op elkaars lip daar! Waardeloze ervaring!
Gisteren via Grouponbon tapasmenu voor twee personen gegeten. Na het lezen van de laatste review gingen wij met gemengde gevoelens naar het restaurant, want die was niet zo positief.
Als welkom drankje kregen wij een ouzo, daarna de eerste gang: 3 tapas op een schaaltje n.l. pastasalade, tsaziki en een soord aardappeldalade met artisjokke. De volgende gang: soep, niet zo veel. maar dat was maar goed ook want anders hadden we de volgende gangen niet opgekregen. Hierna een visgang bestaande uit een gerechtje met pangafilet, een gerechtje met zwaardvis (?), met een saus die een beetje op de soep leek, begeleid door vlaamse frieten, salade met feta en sperziebonen. De volgende gang was vlees: gegrilde varkensfilet en een stoofpotje met varkensvlees. (Beetje jammer 2x varkensvlees, ik ben geen liefhebber). Hierbij gekruide rijst en een verse griekse salade met kool. Ik dacht dat het nu wel klaar zou zijn, maar we kregen ook nog een desert:vanille ijs met slagroom en chocoladesaus, in een mandje van oublie. Het geheel werd afgerond met koffie met een koekje.
De gangen waren niet groot, maar bij elkaar was het ruimschoots genoeg voor ons. De smaak van het eten vonden we niet spectaculair, het had wat ons betreft best wat gekruider gemogen. De kwaliteit was over het geheel genomen wel goed. De wijn vond ik niet zo best, maar daar kan ikvoor een keer wel mee leven. De bediening was zeer vriendelijk en toegewijd, dat vind ik een groot pluspunt.
Al met al hebben wij een fijn etentje gehad en zijn wij positief over het geheel.
Geef zelf je mening over Griekse Taverna Aphrodite