8.0
Toon telefoonnummer (0344) 621 433

KeukenVietnamees & Aziatisch
Lunch
Diner

‘Die houden we erin, zeggen we dan!’ ‘Verwacht geen haute cuisine, dit is de Vietnamese variant van een goede klassieke Chinees.’ Met een ‘heerlijke wan-tansoep’, ‘malse kip in pikante saus’ en ‘een goede espresso toe’ kun je hier een ‘prima avond’ beleven. Ook het buffet biedt ‘een grote hoeveelheid aan smaken’. Eén ding is zeker, ‘de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend’. Het interieur? ‘Tja, daar moet je maar doorheen kijken...’

Michelle717 Michelle717 25 juli 2011

Bediening was vriendelijk, de (vermoedelijk) eigenaresse kwam af en toe langs aan onze tafel om te vragen of alles naar wens was. Het eten is goed, maar helaas herkende ik er niets Vietnamees in. Op de menukaart staan heel veel Chinese gerechten, dus ik koos voor een"Vietnamese specialiteit". Hoewel het eten erg lekker is, had ik het gevoel alsof ik bij de Chinees zat. Zonde dat het restaurant is overgekocht door Chinezen, dat merk je echt meteen aan alles.

maryde maryde 12 maart 2011

Vriendelijke ontvangst,heerlijk gegeten, verfijnde smak, niet vet en niet zout. Dat vind ik niet alleen, er waren veel eters maar nog meer halers...

job job 8 november 2009

Vanwege goede berichten op iens hier terecht gekomen Werkelijk uitstekend Het rijsttafelmenu van 21 euro biedt een grote hoeveelheid aan smaken, de een nog meer bijzonder dan de ander! En dan ook nog eens een meer dan vriendelijke bediening!Een prima alternatief voor al die "overdone" Tielse "Franse"restaurants.

TomZ TomZ 16 juni 2009

Verwacht geen haute cuisine, dit is de Vietnamese variant van een goede 'klassieke Chinees'. Prima ingredienten, alleen jammer dat er meer op hoeveelheid dan op verfijndheid wordt gekookt. De bediening is Oosters vriendelijk en beleefd. Het interieur: tja, daar moet je maar doorheen kijken. Al met al wel een goede prijs/kwaliteit verhouding en onmogelijk om hier met een lege maag weg te gaan.

idea2 idea2 17 mei 2009

Rijsttafel voor twee personen, drie gangen, 21,50 p.p. Voortreffelijke soep, veel verschillende schaaltjes goed klaargemaakt vlees/vis, prima toetje.
Vlotte service
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!!

Geef zelf je mening over Annam

LunchDiner
Maandagvan 16:00 tot 22:00