| Keuken | Vietnamees |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Het is een klein eethuisje die van binnen er leuk uitziet. De kaart is klein maar er is genoeg keus. Ik ben blij met een Vietnamees die goede Pho serveert en dat is Din's. Toch heb ik een paar kleine aanmerkingen maar dit is alleen in de hoop dat Din's perfect wordt. Ik vind de Banh Trang Cuon erg lekker maar mager aangekleed: 3 halve garnaaltjes is beetje karig. De vissaus is flauwtjes en gelukkig kan je er extra vissaus bij krijgen maar hij mag wat meer op smaak gebracht worden. Voor de rest top en ik blijf komen.
Gegeten op: 28 maart 2013.
Ik heb gehoord dat deze zaak lekker is en daarom ben ik gaan proeven . ik bestelde noodles soep met rund en mijn vriend had noodles soep met kip besteld . We kregen voor tien euro een kom met soep met vier stukjes rudvlees Dat was te duur en smaakte net als water met De.zaak is ook heel erg klein en erg ongezelig We hebben afgerekend en moesten 28 euro betalen inclusief het voorgertecht . We hebben de soep laten staan. Dit is zeker geen aanrader voor een vietnamees. Het was voor 1x maar nooit meer.
Gegeten op: 21 maart 2013.
Heerlijk gegeten bij Din's. Zowel de rijstrolletjes vooraf, hoofdgerecht Pho Bo (runderbouillon met mie, diverse groenten en dungesneden biefstuk) als het hoofdgerecht met knapperige verse loempiaatjes, mie, groenten en geroosterde nootjes waren erg smakelijk. Met elk nog twee drankjes hebben we met zijn 2-en voor €38 in totaal goed gegeten.
Het tentje is erg klein en eenvoudig, maar wel gezellig ingericht. Je ziet bij binnenkomst alleen tafeltjes en een kleine bar, de keuken bleek beneden te zijn. Tot slot was de service prettig en spontaan, de ober hield goed in de gaten of we met het eten overweg konden of extra uitleg (of een vork) nodig hadden.
Gisteren heerlijk geluncht bij din's op aanraden van mijn zus. Ik ben twee keer op vakantie geweest in vietnam en dit was zeker lekker Vietnamees eten. Ik had de verse loempiaatjes, heerlijk vers en licht verteerbaar. Heel vriendelijke man die bedient. Binnen in dit schattige tentje is er echt n oase van rust. Als ik dan toch 1 minpuntje mag noemen, ik had t idee dat de pindasaus niet zelfgemaakt was, maar ik kan er naast zitten natuurlijk. Maar zeker n aanrader, ik kom nog n keer terug!
Gegeten op: 22 februari 2013.Sinds dat ik terug ben uit Vietnam, waar ik een jaar gewoond heb verlang ik regelmatig terug naar het eten. Ik heb al een paar Vietnamese restaurants en allemaal serveren ze helaas verwesterd eten. Vandaag probeerde ik DlN's uit en dit viel zeker niet tegen! De smaak van de noodle soep was zoals ik die gewend ben uit Vietnam, net als de gastvrijheid! Alhoewel ik in mijn eentje binnen kwam heb ik een erg gezellige lunch gehad!
Gegeten op: 29 december 2012.Schrijf zelf een recensie over Din's
Schrijf hieronder je recensie over Din's. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.