KeukenMediterraan & Internationaal

18 maart 2013

Erg gezellig restaurant. Prima bediening. De borden zagen er prachtig en verzorgd uit en het eten was erg smakelijk. De creme brullee was prima van smaak, maar omdat het maar zo'n dun laagje was in het bakje, wordt het gauw warm als je de suiker brand. Dat is minder lekker. Verder absoluut voor herhaling vatbaar.

Gegeten op: 17 maart 2013.
dagoberg
dagoberg
Expertproever

14 maart 2013

Heerlijk 3 gangen dagmenu gegeten voor 35 euro p.p. Vooraf gebakken makreel met paddestoelen en risotto, als hoofd eenborstfilet en toe een appeltaartje met ijs en bavarois. Grote porties (we hadden ook trek) en uitstekend in balans. Er zou wel iets meer groente geserveerd mogen worden. Leuke knusse locatie, een aanrader!

Gegeten op: 13 maart 2013.
Martine233
Martine233
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

26 januari 2013

Wij eten regelmatig bij Andermaal en iedere keer is het weer een feestje om er te zijn. Heerlijk eten, goede wijnen en de eigenaar heeft altijd tijd voor zijn klanten. Zeer de moeite waard om een keer te proberen. Eenmaal binnen kom je zeker terug.

Gegeten op: 3 januari 2013.
Bikohapje
Bikohapje
Proever in spe

20 augustus 2012

Prima eten, prima prijs. De borden waren prachtig opgemaakt. Er heerst een gezellige sfeer. Leuk, warm decor en vriendelijk personeel. Ze gaan goed in op speciale verzoeken/dieetwensen.

Gegeten op: 18 augustus 2012.

4 augustus 2012

Vissoep was erg waterig, maar goed gevuld. De bijbehorende rouille was een mayonaise saus die er niet op leek. De biefstuk was prima, de kaassouffle was klein maar lekker. Hierbij kreeg ik gnocci ( aardappelpuree met soezenbeslag) verder aardappelpuree en gebakken aardappels. De groente was ver te zoeken. Jammer voor zo n mooie locatie. Absoluut geen aanrader!!

Gegeten op: 3 augustus 2012.
hduhen
hduhen
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Andermaal

Schrijf hieronder je recensie over Andermaal. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.