| Activiteiten | Restaurant, Afhalen, Catering, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
We zochten een restaurant in Delft waar we nog niet eerder gegeten hadden.
Nadat we op www.iens.nl gekeken hadden kwamen we uit bij Hills & Mills.
Het restaurant word aangegeven als vegetarisch maar bij het bestuderen van de menukaart op de website van Hill&Mills, bleken ze ook gerechten met o.a. kip en vis te hebben.
We hebben Hills&Mills bezocht en voortreffelijk lekker gegeten!
Als vooraf een wortelsoep. Lekker licht maar perfect gekruid. Als hoofdgerecht had mijn vrouw de Biryani en ik de White Fish. De smaaksensatie was fenomenaal. Ik heb buiten de deur niet vaak zo lekker gegeten. Hills & Mills is gevestigd in het pand op de oude landelijk waar vroeger bakker Bierhuizen zat. Achterin de 'winkel' is het restaurant gedeelte. Dit is geen grote ruimte en er kunnen geschat 25 personen eten. De aankleding is ingetogen en puur, niet overdone maar wel goed/gezellig en sluit daarmee prima aan bij de gerechten die geserveerd worden. Als nagerecht een keehr en de carrot/ginger trio. Subliem!. Zelfs de koffie is goed. En niet te vergeten de gastvrije service.
Hills&Mills verdient het om meer bekendheid in Delft te krijgen. Ontdek dit juweeltje onder de vele restaurants in Delft.
Wij hebben inmiddels een aantal keer in dit restaurant gegeten. Het eten is erg lekker. Onze favoriet is het naanbrood met kip en advocado. Maar ook de garnalen en het speltbrood met zalm zijn erg lekker. Qua desserts zijn de frozen yogurts, rijstepudding en taartjes zeker aan te raden! Er worden geen frisdranken geserveerd, maar ook qua dranken is er voldoende keus op de menukaart. Denk hierbij aan wijn, ice tea, smooties en verschillende thee soorten. Mijn favoriet is de groene thee met acai (warm). De service is goed en er heerst een gezellige sfeer.
Gegeten op: 22 april 2013.Het eten was heerlijk, mooi en vers. Duidelijk dat het eten met liefde is bereid en de kok kwam zelf het gerecht presenteren. Ondanks dat het erg rustig was in het restaurant, wat ik zeker niet zou verwachten gezien de prijs/kwaliteit verhouding, hing er een gemoedelijke sfeer. Een hele fijne avond gehad!
Gegeten op: 25 maart 2013.
Laatst voor het eerst gegeten bij Hills & Mills. Zeker voor herhaling vatbaar! Het kleine maar gezellige restaurantje voelt meer als een huiskamer, waarin we door de bediening meteen heel vriendelijk ontvangen werden. Zowel het voorgerecht (linzensoep) als het hoofdgerecht waren verrassend lekker en goed gekruid. Het concept van gezond en smaakvol eten kwam hierin duidelijk naar voren.
Ook het dessert (o.a. frozen yoghurt en kheer) was heerlijk, een goede afsluiter! De lunchkaart zag er veelbelovend uit, de broodjes komen we binnenkort zeker nog eens proeven!
Na een paar hele fijne eerlijke lunches en koffiemomenten in dit familierestaurantje besloten wij hier met familie en onze kids een verjaardagdineetje te houden! We zijn heerlijk verwend met een divers buffet, naanbrood, verse sappen ( de appelsap is subliem) en biologische wijn en bier. Van te voren is er goed met ons meegedacht en net zoals bij het eten is er service vanuit het hart en passie voor het eten. Een rustige iets sobere ambiance maar heerlijk puur food. Dit is een beetje ons vaste stekkie aan het worden. Tot snel!
Gegeten op: 28 februari 2013.Schrijf zelf een recensie over Hills & Mills
Schrijf hieronder je recensie over Hills & Mills. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Woensdag | 10:00 - 21:00 |
| Donderdag t/m Zaterdag | 09:00 - 22:00 |