Bart0 Bart0 1 mei 2012

Ik moest 5 EUR betalen voor een klein broodje shoarma, wat ik al vrij veel vond, maar wat ik ervoor kreeg was beneden alle peil: Een plat pitabroodje met weinig vlees dat alleen maar naar zout smaakte. Er zat geeneens sla bij. De knoflooksaus smaakte muf en de fles was van de buitenkant vies, zodat het uit mijn vingers glipte. Ik kan iedereen aanraden deze tent over te slaan, want je hebt 99,99% kans dat het ergens anders beter smaakt.

Koos van Druivenstein Koos van Druivenstein 10 februari 2010

In dit shoarmarestaurant krijg je de absoluut de beste Shoarma van Utrecht. Zalig! Ik ga hier vaak met plezier lekker dineren. Niet alleen de Shoarma zelf is van uitmuntende kwaliteit, ook de bediening is superb! Vriendelijk, kundig, gezellig, verzorgd en representatief. Laatst kreeg ik, zonder dat te hoeven vragen, een extra bakje knoflooksaus bij mijn overheerlijke Shoarma. Ik kan zelfs niet-Utrechters aanraden om eens te kijken bij dit gezellige Shoarmarestaurant in de Utrechtse Twijnstraat. Een nominatie voor een Michelinster lijkt mij op zijn plaats!

Geef zelf je mening over Alexandria