| Activiteiten | Eetcafé | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Prima plek om met de kleinkinderen te komen, kunnen zich in afwachting van het eten, goed vermaken in eenvoudige speelgelegenheid. Lekker buiten op het terras, met snelle en aardige bediening. Leuk uitzicht op de jachthaven en eventuele campers. Goede maaltijden tegen redelijke prijs voor volwassenen voor (kleine) kinderen een mindere kwaliteit kindermenu.
Gegeten op: 31 juli 2012.Het was lekker eten bij dit restaurant geboekt via vakantieveiling ik kan het anderen aanraden je moet alleen goed zoeken waar het ligt nl op het terrein van de havensportvereniging waar ook de boten liggen Ben en Monique
Gegeten op: 15 augustus 2012.Erg gezellig aan de jachthaven mooi terras met speeltuintje voor de kinderen. Hebben lekker gegeten, had zelf voor de sliptong gekozen en mijn man had een heerlijke biefstuk. We zullen hier zeker vaker terug komen is het niet om wat te eten dan zeker om gezellig wat te drinken op terras of aan de bar.
Heerlijke saté's tegen zeer betaalbare prijzen. Ook de sliptong is van uitzonderlijke kwaliteit. Prettige bediening in een gezellige no nonsense ambiance. Heerlijk terras aan de jachthaven
Schrijf zelf een recensie over 10 Beaufort
Schrijf hieronder je recensie over 10 Beaufort. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zondag | 11:00 - 21:30 |