| Activiteiten | Restaurant, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Mamma Peppino, je houdt er inderdaad van of je vindt het niks. Maar na een avond heerlijke kaas, salami, simpele maar uitstekende pasta's en mooie vis is de conclusie snel getrokken. Zonder kaart: houden zo!
Gegeten op: 11 mei 2013.Gisteren, na een midagje gewinkeld te hebben, met een vriendin weer heerlijk gegeten. Eigenlijk kwamen wij speciaal voor de antipasti van salami’s maar het voorgerecht is veranderd en kregen nu verschillende kaasjes, de lekkerste bruschetta’s die ik ooit geproefd heb, een paar verschillende gevulde gegrilde groentehapjes, en een salade. Daarna hebben wij beiden een tortellini pasta gegeten. Als hoofdgerecht hebben wij samen 1 vegetarische courgetten quiche genomen. Ook het nagerecht een mascarpone - amaretto creme hebben wij gedeeld omdat wij na het voorgerecht en de pasta eigenlijk al genoeg gegeten hadden. Tot slot nog een expresso. Prima sfeer, informele, zeer vriendelijke bediening. Goede uitleg bij de gerechten en heel attent, het water werd steeds gratis bijgevuld. Prijs kwaliteit is ook goed, het eten heeft ons samen nog geen 60 € gekost. (Als wij niet zo nieuwsgierig waren geweest naar het hoofdgerecht en het dessert, waren het voorgerecht en de pasta eigenlijk al genoeg en dan eet je dus voor ongeveer 25 p.p. in een gezellig restaurantje!)
Gegeten op: 19 april 2013.Ik snap niet waarom mensen zo enthousiast doen over een mand salami, een simpele tomatensalade en een telleurstellende droge vis of een meizerige flinterdunne stukje vlees waar je een belachelijke prijs voor betaalt. Wat een verkeerd beeld had ik van dit restaurant door de recensies hier. Nooit meer naar dit restaurant!! Ik geef liever mijn geld weg dan nog een keer een rekening van bijna 200 euro betalen voor dat eten.
Gegeten op: 16 november 2012.Vandaag een dagje Alkmaar gedaan met mijn familie. Wij zijn niet bekend in Almaar maar wilden na een frisse wandeling wel graag wat eten. Op aanraden van een behulpzame inwoner zijn wij bij Mamma Peppino terecht gekomen voor de paasbrunch. Wat een verrassing en wat was dat smullen! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en super gezellig. Fijne lounge muziek op de achtergrond. Top. In de auto zijn wij nagegaan wat wij nu eigenlijk allemaal gegeten hadden voor €25 inclusief oranje bubble aperitiefje: als ik me niet vergis: twee verschillende harde broodjes met zelfgemaakte olijven tapanade de een, de ander met een tomaten tapanade, gegrilde courgetrolletjes met een soort roomkaas, gegrilde aubergine met kappertjesvulling, gegrilde paprika met ansjovis. Daarna balletjes van aubergine, schapenkaas en tomaat, balletjes van rijst met mozzarella en calabrese gehaktballetjes in saus. Zou ik bijna de bruschetta’s vergeten=) de een vegetarisch met gorgonzola en paddestoelen en de ander met een salamisoort. Heel verrassend was de pasta muffin (!) van broccoli en pijnboompitten met daarin een speciale donkere pasta uit Apulie. Kok Peppino vroeg of er nog liefhebbers voor pasta waren maar we hebben voor een dessert gekozen. Een sgroppino variant of een soort cake met mascarpone. Koffie en thee en nu nagenieten thuis op de bank in Amsterdam. Was het maar iedere dag Pasen! Tot de volgende keer!
Gegeten op: 31 maart 2013.Gisterenavond heb ik weer met mijn moeder en familie bij Mamma Peppino gegeten en zoals ook de andere keren was het fantastisch! Wij zijn begonnen met een voorgerecht van verschillende bruschettas, calabrese gehaktballetjes met tomatensaus, een heerlijke salade, een mix van kazen en wat salamie om zelf af te snijden. Daarna een pasta met bonen, nog nooit eerder gegeten, heerlijk! Als hoofdgerecht hadeden wij zeebaars op palermitaanse wijze bereid met paprika en enorme biefstuk. Het dessert was ook heel erg lekker: een luchtige cake met mascarpone. Daarna nog koffie met grappa en limoncello. Het restaurant is heel sfeervol en gezellig ook de muziek is uniek. Dit is een écht Italiaans restaurant. Wij komen hier zeker snel terug!!!!!
Schrijf zelf een recensie over Mamma Peppino
Schrijf hieronder je recensie over Mamma Peppino. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zondag | 17:30 - 23:00 |