6.5
6.3
Cijfers worden niet getoond
ivm sluiting restaurant
Toon telefoonnummer 070 3620530

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenPools

4 november 2012

Dinsdag hier gegeten, typisch pools, is weer eens iets anders, goed eten voor als je open staat voor andere culturen. Serveren gerechten uit de regio Krakov een voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + nagerecht volstaan, is echt meer dan genoeg, prijs / kwaliteit is erg goed.

Gegeten op: 30 oktober 2012.
RHoltkamp
RHoltkamp
Proever in spe

26 september 2012

Heel vriendelijke bediening en goed ontvangen. Toch moet ik eerlijk zijn en is het eten niet al te best. Voor het eerst en cuisine ontdekt wat mij niet ligt. Het eten is flauw, smakeloos, veel vettig vlees en flauwe patat. Ik denk eerder dat het aan de cuisine ligt dan aan de zaak. Dus mensen hou je niet van vlees, flauw eten en prefereer je meer verse producten? Dan is Pools eten ook niks voor u.

Bianca C
Bianca C
Expertproever

30 juli 2012

Heerlijk gegeten in dit sympathieke restaurant. Snel, niet duur en echt Pools. Verrassende gerechten. Het restaurant komt van buiten nogal gesloten over, dat is jammer, want eenmaal binnen ervaar je de gastvrijheid. We zijn nu twee keer geweest en als ik in Den Haag zou wonen zou ik zeker vaker gaan

Gegeten op: 5 juli 2012.

24 juli 2012

Kwam er een paar maanden geleden in Krakau achter dat de Poolse keuken de moeite waard is. Dat werd al enkele malen in deze sympathieke zaak bevestigd. Uitstekende kost in forse porties en voor een prettig prijsje.
De aankleding van het restaurant laat nog mogelijkheden tot verfraaiing maar dat stoort niet. De bediening is hoffelijk en vlot en zoals gezegd, het eten prima en het gaat hier om behoorlijk bewerkelijke gerechten waar iemand duidelijk lang en kundig mee bezig is geweest. Ik zeg: do wydzenia!

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

12 juni 2012

We hebben inmiddels 3 keer met veel plezier gegeten in dit restaurant. De gastheer is trots op zijn restaurant en straalt dit uit. De gastvrijheid is heel goed. In de keuken staat een heel goede kok die het eten snel op tafel weet te krijgen. De porties zijn fors. Je komt van goede huize wanneer je een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht op weet te krijgen. Mijn vrouw is Pools en weet verder te melden dat de gerechten en smaken typisch Pools zijn. Een aanrader dus. Een fijn restaurant tegen betaalbare prijzen.

FransB
FransB