| Activiteiten | Restaurant | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Vrijdag 31 mei met z’n zessen bij Alta gegeten, een verrassend lekker en zeer redelijk geprijsd menu van euro 25,--.
Zonder probleem kon ik mijn kalfsribeye omwisselen voor een lamsboutje en dat zonder supplement. Tijdens de gehele maaltijd werd zonder vragen kraanwater aangeboden, iets wat bij andere restaurants soms helemaal niet en soms tegen betaling gebeurd. De bediening was vakkundig en prettig, de wijn was heerlijk en goed geprijsd. Wij zijn verwende ‘uiteten gaanders’ maar wij zijn blij verrast met hetgeen ons is geboden. Wij komen zeker nog eens terug.
Ineke Lamie
Leuke menu keuzes van goede kwaliteit met een prettige bediening. Gerechten ook mooi opgemaakt. Ook een geschikte locatie als je aansluitend naar Philharmonie wil!
Gegeten op: 25 mei 2013.We hebben hier heerlijk gegeten! De porties waren precies goed en de gerechten waren bijzonder lekker. De bediening was netjes en vroeg zo nu en dan of alles naar wens was. De aankleding was op zich goed alleen de kopjes aan de muur waren een beetje beangstigend. Lijkt mij voor kinderen iets minder.
Gegeten op: 25 mei 2013.
We hebben prima gegeten, leuke bediening en de inrichting is prachtig en origineel. Tournedos en tonijn waren zeer smakelijk.
Arthur en Irene
Met een grote groep onlangs in Alta gegeten. De pompoensoep en de tonijn waren lekker. Wel jammer dat de daarbij geserveerde frieten pas kwamen toen mijn bord al leeg was. Ik begrijp dat het moeilijk is om voor een grote groep mensen alles tegelijk uit te serveren, maar toch... Door tijdgebrek geen derde gang en ook geen koffie kunnen drinken. Een deel van het gezelschap had trouwens wel van de koffie kunnen genieten met bijbehorende lekkernijen. De bediening was correct en vriendelijk en de zaak zag er erg gezellig uit. Misschien een keer in de herkansing als ik wat meer tijd heb...
Gegeten op: 16 mei 2013.Schrijf zelf een recensie over Alta Restaurant
Schrijf hieronder je recensie over Alta Restaurant. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zondag | 17:30 - 22:30 |