The Harbour Club Amsterdam over zichzelf

Een unieke locatie met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een industriële locatie turned fashionable chic. Laat u verrassen door de immense ruimte, het ‘top notch gestylde’ interieur, de 6 meter lange visvitrine en de hoogwaardige kookkunsten. Net als The Harbour Club Scheveningen beschikt The Harbour Club Amsterdam ook over een evenementenlocatie.

KeukenVis, Sushi & Internationaal

20 mei 2013

Ontvangst, dramatisch. Bij binnenkomst kom je onderweg 4 man personeel tegen, niemand die je aankijkt of uberhaupt groet. Je spreekt zelf dan iemand maar aan. 'Heeft u gereserveerd?' Nee. Bij het derde personeelslid was het raak en 'mochten' we plaats nemen. Kort samengevat: na 3 kwartier heb je eindelijk iets te drinken, na 1 uur je voorgerecht en na 1,5 uur je hoofsgerecht. Het hoofdgerecht, de slintongetjes, waren ok'ish, maar niet bijzonder. Wat mij vooral tegenstaat: personeel is arroogantvof ongeinteresseeerrd, niet gastgericht, je voelt je er niet welkom en prijs/kwaliteit is niet normaal. Interieur is mooi. Maar zorg gewoon voor goed personeel.

Gegeten op: 19 mei 2013.
Makan2
Makan2
Proever

19 mei 2013

Leuke locatie aan het water, parkeren op het terrein lekker makkelijk. Ontvangst matig, een gastvrouw die je moet zoeken om je een tafel aan te wijzen, deze gastvrouw was als zodanig niet te herkennen en was er straal langs heen gelopen. Hierna 45 minuten moeten wachten voordat er oesters op tafel kwamen. Daarna een Ceasar salade die weinig smaken bevatte. Nee het was qua prijs kwaliteit verhouding niet een fijne ervaring, wellicht een volgende keer beter.

Gegeten op: 19 mei 2013.
edwin39
edwin39
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

19 mei 2013

Met vrienden hier afgelopen vrijdag gegeten en eerlijk is eerlijk, het viel beslist niet tegen. We hebben eerst in de prachtige bar een drankje gedaan en daarna gingen we aan tafel, we hadden de halfronde banken achterin gereserveerd. Na een selectie van voorgerechten (beef Tataki, eendelever en pekingeend - héérlijk -, sushi en sashimi, gebakken oesters - veruit de allerlekkerste die ik ooit gegeten heb -, coquilles en kingcrab - deze was wat matig -) die wij samen deelden, over tot de hoofdgerechten. 4 van ons hadden de ladysteak, die perfect gegaard was en 2 van ons hadden de zeeduivel, die ook fantastisch van smaak was. Als toetje ben ik me te buiten gegaan aan de 'pure chocolade delice'. Goddelijk!! Kan niet anders zeggen.

Waren er ook minmunten? Ja, die waren er:

- de muziek staat veel te hard, een gesprek met de tafelgenoot naast je is al een opgave, laat staan de persoon tegenover je.
- qua service valt er nog steeds wat te verbeteren, glazen bleven vaak leeg en de (6) warme voorgerechten kwamen niet gelijktijdig.

Verder gewoon een hippe top tent, welke wel de allermooiste is die ik ooit gezien heb. Geweldige locatie!

Tip voor het restaurant: probeer iets te doen qua verbinding. Als men niet met de auto komt, is het best ver met het openbaar vervoer o.i.d. Wellicht in de zomer een eigen verbinding in gebruik nemen (leuk busje, treintje ofzo).

Verder kan ik niet wachten tot de zomer om op dat schitterende terras een heerlijk wijntje te drinken.

Gegeten op: 17 mei 2013.
laura12
laura12
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

13 mei 2013

Vreemd, we lazen heel verschillende recensies. Maar wij hadden écht een goede lunch. Indrukwekkende entourage, zeer gastvrij personeel (beetje té Amsterdams wellicht), super oesters, heerlijke zeeduivel. Timing prima, sfeer relaxed. Top!

Gegeten op: 20 april 2013.
CJMR
CJMR
Expertproever

10 mei 2013

Voor de eerste keer gelunched bij de HC Amsterdam. De zaak ziet er mooi uit en zelfs als die leeg is, en dat was het geval, toch een mooie ruimte. Drie van ons gaan voor het lunch menu a EUR 24,95 en 1 van ons voor de beef burger ( 17,95 ) . Het voorgerecht van het menu was redelijk van smaak , maar een beetje koud en waterig. De ruim bijgevoegde panna cotta moest het misschien extra smaak geven. Daarna de schelvis : goed van smaak, heerlijke zelfs, pietepeuterige mosselen maar een klein van portie.
De beef burger kwam zonder bun, wel handiger om het zo te eten maar toch geen echte hamburger. Na nog een koffie voor EUR 125 afscheid genomen. Toch een beetje aan de dure kant voor wat je krijgt. De bediening was vriendelijk maar een beetje traag wat verrassend is in een zaak die echt niet vol te noemen was.

Gegeten op: 10 mei 2013.
krivoarbat
krivoarbat
Meesterproever

Alle 165 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over The Harbour Club Amsterdam

Schrijf hieronder je recensie over The Harbour Club Amsterdam. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag11:00 - 23:00