| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
17 recensies
Hier gegeten nadat we bij een ander restaurant waren weggelopen. En gevonden wat we eigenlijk zochten, zwaardvis.
Mooi stukje vis, zeker niet drooggebakken! Voldoende groente erbij. Bediening was er volop, m.a.g. dat er om de 10 minuten gevraagd werd of alles goed was. Anderzijds beter te vaak geïnformeerd , dan helemaal niet zoals ook vaak voorkomt. Een aanrader zeker voor gezinnen met kinderen.
Wij eten hier regelmatig, en altijd met veel plezier. De bruschetta's zijn verslavend lekker. Zo lekker dat we vaak ieder 2 porties nemen. Daarna een heerlijke pizza met echte Italiaans dunne bodem. Of een goede lasagne. Mijn man zou de penne arabiata wat pittiger willen maar dat is een kwestie van smaak. Van de goede wijnkaart kiezen wij altijd een heerlijke Barolo. Ook voor kleintjes wordt goed gezorgd met een kindermenu maar zelfs voor een heerlijk knus hoekje waar ze lekker filmpjes kunnen kijken.
De service staat hier hoog in het vaandel. Zeer persoonlijk en gastvrij.
De ligging van het restaurant aan het water is heerlijk wanneer het zonnetje schijnt, dan is het heerlijk zitten op het terras.
Heerlijke pasta gegeten. De gerechten worden heel mooi opgediend en de bediening is prima. Hebben hier al vaker gegeten en het was altijd uitstekend dus blijven we zeker regelmatig terugkomen.
Gegeten op: 18 februari 2013.Prima eten en bediening. Lekkere wijn en bestel de bonbon maar lekker bij de koffie! Geen kraanwaer maar betaalbare fles. Ik kom hier graag weer.
Gegeten op: 8 februari 2013.
Mijn onderzoek naar een echt Italiaans restaurant in Alkmaar heeft mij ook bij “da Vito” gebracht.
Het was een maandag namiddag en er was nog niemand anders in het restaurant. Wij hebben het menu ingekeken en een fles witte wijn besteld. In de keuken waren drie mensen die niet veel aan doen waren, zij stonden te praten. Mijn vrouw vroeg een focaccia om bij te wijn te eten terwijl wij op de andere gerechten wachten. De serveerster is terug gekomen en deelde ons mee dat de kok het te druk had om aan dat verzoek te voldoen. Daarop heb ik de wijn betaald en zijn wij weg gegaan. Jammer, want iedereen had goed over dit restaurant gesproken, daarom geef ik toch een positieve mening over het menu en de inrichting, deze is heel mooi. Maar de service… Zeker niet echt Italiaans.
Wat een verrassing, we kenden de pizza's al van thuis maar een bezoek aan het Restaurant is meer dan de moeie waard. Mooie smaken en mooi opgemaakt voor een goede prijs kwalieit verhouding. En waar vindt je nog een Ripasso voor minder dan 5 euro per glas? Vriendelijk en behulpzaam personeel. enig minpuntje. Ander lampje in het spotje op de schilderijen en de sfeer is ook een 9
Gegeten op: 24 november 2012.De bediening is vlot en vriendelijk. De inrichting vind ik wat truttig, beetje in de trant van meer restaurants in Alkmaar. Maar dat stoort verder niet, want het eten is goed.
Gegeten op: 3 november 2012.Op uitnodiging hier voor het eerst gegeten: wat een aangename verrassing! Heerlijk gegeten met aparte smaken, verse kruiden en prachtige opmaak van de gerechten. De wijn was ook heerlijk en paste goed bij het menu. Over de bediening ook niets te klagen. Al met al een aanrader: ik ben benieuwd of ik de volgende keer weer zo enthousiast kan zijn?! Tot dan.
Gegeten op: 19 oktober 2012.
Zagen de een stukje over vito staan in het prachtige tijdschrift delicious. Aangezien wij nog niet bekend waren met het restaurant de gok genomen. Met ze tweeen heerlijk gegeten met een leuk oog voor detail op de borden. Dit werd allemaal door de bediening uitgelegd wat het was. Leuke serveerster met krullen, jongen vlotte meid die de tijd nam om een praatje met ons te maken over vito. gezellig gezeten en heerlijk gegeten.
bedankt
Vandaag bij Vito geweest, wij zaten buiten, de service is heel langzaam, wij waren de enige gasten en toch moesten wij voor alles lang wachten. de verse jus d'orange was lekker maar helaas warm, wij vroegen voor zoetjes bij de cappucino, en kregen 15 minuten later alsnog een zakje zuiker, dus toch een lauwe cappucino met zuiker gedronken...de kinderen hadden ijs, dit was mooi gedecoreerd, maar flauw van smaak. Echt jammer... verder Vito staat voor een italiaans restaurant, maar ik zag niets van italiaans terug, alle medewerkers zijn nederlands (ook in de keuken) het is een restaurant met veel potentieel, maar er wordt weinig mee gedaan!
Gegeten op: 9 september 2012.