KeukenEetcafé, Frans, Italiaans & Europees
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Dit grand café gelegen in het hart van Utrecht biedt prima eten voor een goede prijs. Toegankelijke gerechten als carpaccio met parmezaan en pijnboompitjes, en eendenborst met sugarsnaps en eiermie sieren de avondkaart. Door de ruime opzet en speciale groepskaart is dit restaurant zeer geschikt voor groepen. Het gezellige decor en de joviale bediening maken het plaatje compleet en zorgen voor een plek om ongedwongen te vertoeven.

johan1 johan1 16 januari 2012

Gisteren met z'n 6en geweest. Hadden allemaal iets anders, niemand heeft iets spectaculairs gegeten maar twas zeker niet slecht. Biefstukje wat te droog, frietjes wat te slap, maar nix storends. Aardige sfeer, goede bediening.

Huberto Huberto 5 september 2011

4 sept 2011 18.00 uur ondanks drukte in de stad niet echt druk binnen.
Nog nooit zulke kleine wormpjes als mosselen voorgeschoteld gekregen ben ervan overtuigd dat als Prins en Dingemanse weet dat ze in hun pannetjes geserveerd worden, onmiddelijk de pannen ingeleverd dienen te worden. Ook een salade de reünie besteld het ene stukje kip kon naar de ander "uit de verte" zwaaien en zelf hadden we een polsstok nodig. Ergo Bediening leuk en spontaan, Eten matig en de geurkaars in het toilet kon de aanwezige geuren niet de baas. Niet voor herhaling vatbaar.

Teeveezed Teeveezed 27 juni 2011

Ik was hier al een aantal jaar niet geweest en heb helaas moeten concluderen dat het er niet beter op is geworden.

Het charmante “bruine” heeft plaats moeten maken voor een mislukte poging tot “chique”. Oerlijke Bavaria taps en sfeerloos ijskoud licht verpesten de ambiance totaal.

Het eten op de (veel te uitgebreide) kaart is fantasieloos, maar nog erger, smaakt niet goed. Mijn entrecote was taai en veel te zout. De Wagyu burger van mijn tafelgenoot behoord zeer sappig te zijn, maar was vele malen te droog. De friet was te slap en wordt helaas geserveerd in een puntzak. Waarschijnlijk zeer economisch voor De Reünie, maar een drama om uit te eten.

me234 me234 29 mei 2011

Degelijk, lekker eten voor een redelijke prijs. Niet heel originele gerechten maar goed uitgevoerd. Er hangt een fijne sfeer in het restaurant en een prima bediening. De Reunie is een fijne locatie voor de informele gelegenheid. Prima!

marjorie66 marjorie66 25 mei 2011

Prima lunch, heerlijk desem brood met zalm en citroen en een lekkere jus, lekkere kroketten als toetje , en dat in combinatie met een prima - persoonlijke service.

Geef zelf je mening over Lokaal de Reünie

Maandagvan 17:00 tot 23:00 Geen lunch
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten