| Keuken | BBQ/grill & Sushi |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Wij hebben met een groep van 7 gegeten. Het concept brengt een zeker dynamiek met zich mee. Hierdoor gaat wel eens wat fout in afstemming met de keuken. De bediening is erg vriendelijk en houdt het tempo hoog. Er is een uitgebreide kaart waar je als niet-sushi-fan ook ruimschoots aan je trekken kan komen. Het eten was vers en erg goed van kwaliteit. Interieur is modern aziatisch en men zit tenminste niet opeen gepakt.
Gegeten op: 19 mei 2013.Heerlijk gegeten hier, erg leuk concept. Het maakt je etentje erg dynamisch, leuk dat je zelf kunt invullen welke gerechtjes je wilt. De kwaliteit van het eten is goed, de ambiance is ook goed. Ik vond de gerechtjes met 'beef' en de gefrituurde garnalen erg lekker. De bediening is vriendelijk maar komt nog enigszins onervaren over. Ik vind het een aanwinst voor Hengelo.
Gegeten op: 18 januari 2013.
Werkelijk fantastisch gegeten! Concept waarbij je in 5 rondes per persoon steeds 5 gerechtjes mag bestellen stopte bij ons al na ronde 3
Spiesje inktvis is mijn favoriet, maar ook de California handrol smaakt zeer goed.
In het weekend 23,- voor 5 rondes met wat heerlijke Japanse biertjes Kirin en Sapporo waren we met ons tweeen net geen 70,- kwijt.
Terwijl wij in Amsterdam meestal 120,- kwijt zijn en kwalitatief was dit zeker beter!
De dames die de schaaltjes komen brengen moeten vriendelijker kijken en de schaaltjes met iets meer gevoel op tafel zetten dat zou je meer gast voelen.
Erg uitgebreide kaart, veel verschillende soorten sushi, ook voor mensen die niet echt fan zijn van sushi kun je heerlijke vleesgerechtjes en bijgerechtjes bestellen! Bediening was erg vriendelijk en redelijk snel. Heerlijk en rustig gegeten achter in het restaurant, ik ga er zeker vaker naartoe, beste Sushi in Twente waar ik tot nu toe ben geweest!
We hebben veel ervaring met sushi op diverse continenten en waren aangenaam verrast door de kwaliteit van alles van we kozen. Het concept all-you-can-eat werkt met max. 5 rondes van 5 verschillende keuzes per persoon. We kwamen er lang niet aan. De keuze is enorm, niet alleen sushi maar ook vleesspiesjes, curry, salades en soepen. We hebben echt heerliik gegeten, en gaan dit snel weer doen.
Het decor, we zaten achterin, is minder. Als ze de verlichting door iets anders zouden vervagen zou het heel wat sfeervoller zijn!
Schrijf zelf een recensie over Kami Sushi & Grill
Schrijf hieronder je recensie over Kami Sushi & Grill. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.