marjotjetje 9 februari 2012 | |
laatst gegeten met een klant, heerlijk gegeten. Bijzondere gerechten naast de kaart. Zeer vriendelijke bediening. Vlees is van zeer goede kwaliteit en heerlijk zacht en mals. Presentatie op de borden zeer goed. Kom zeker terug |
PBakker 17 januari 2012 | |
SLECHT: We kregen patat die wel drie maal gebakken leek, bovendien heel zout. Het eten was zeer weinig. De salade was niet aangemaakt en leek wel zo uit een zakje uit de supermarkt geschud.
Jonker 20 november 2011 | |
Op vrijdagavond gegeten met z'n 3-en. Het restaurant is erg rumoerig. We hebben een dik uur op ons eten moeten wachten. En het eten zelf was karig.
richardwinkel 7 oktober 2011 | |
Onlangs met 11 mensen gegeten bij Opoe's. Meteen al een hartelijk ontvangst en ondanks de drukte hadden we een gezellige tafel. Iedereen heeft heerlijk gegeten. De bediening is er vriendelijk en er ontbrak aan niets. Het is onlangs helemaal verbouwd en opnieuw ingericht, en het resultaat mag er zijn: een sfeervolle en gezellige ambiance. Voor iedereen een aanrader die een avond gezellig wil tafelen.
Jmdebruin 5 september 2011 | |
Onlangs gegeten bij Opoe's met 6 man. Op mijn aanraden gingen we erheen omdat ik er eerder gegeten heb, en toen was het bijzonder goed.
grote-eter 30 mei 2011 | |
Lekker gegeten hier afgelopen zondag. Het was een heerlijk zachte dag en het terras geeft je een leuk uitzicht op o.a. de Dom en het oude centrum. Bediening was erg attent, hielp goed met het uikiezen van gerechten en drank, had een lekker Moreecke biertje genomen. Eten was zeker okay maar niet speciaal. Lekker geitenkaasje van te voren, werd leuk gepresenteerd in een pannetje. Hoofdgerecht lamskotteletjes van de dag waren lekker, de gepofte aardappel erbij was tamelijk muf en de salada wat simpel. Alsnog was de hele ervaring en ontvangst leuk! |
Patjekers 4 mei 2011 | |
Hier hebben wij gisteren met 3 personen gegeten. Het interieur is een keuze maar ik zou er na 15 jaar wel een keer wat aan veranderen. We hebben lang moeten wachten op ons voorgerecht (soep en carpaccio) terwijl 1/3 van het restaurant gevuld was. Na het bestellen van de drankjes hebben we meerdere malen moeten vragen of deze ook nog zouden doorkomen. De hoofdgerechten waren oke alleen de speciale daghap, waren de asperges slecht geschild. De koffie na was ook erg slap. 15 jaar geleden was dit een absolute top tent maar nu is dat helemaal weg, jammer. |
marianv 13 februari 2011 | |
Afgelopen vrijdagavond hier gegeten. Leuke ongedwongen sfeer met goede betaalbare keuken. Tafeltjes staan helaas wel erg dicht op elkaar. Bij reserveren tafeltjes bij het raam opgeven. Voorgerechten (carpaccio, garnalen en zalm) waren goed qua porties en smaak. Hoofdgerechten (entrecote en gevulde kalfsoester) waren smaakvol en goed gebakken en eigengemaakte mayonaise bij frietjes! Leuke sfeervolle tent en voor herhaling vatbaar. |
Keith 11 februari 2011 | |
Ook een leuke zaak wel is een keer gegeten maar de smaken blijven gewoon goed er staat een chef met klasse in de keuken dus als je lekker wilt eten moet daar zijn |
MoMo 15 november 2010 | |
Hier afgelopen weekend iets gegeten wat voor Paella Marinara moest doorgaan, een smakeloos bord kleffe rijst en de zeevruchten waren niet beter. We hadden honger dus hebben het maar opgegeten, met lange tanden. De dame die onze opmerkingen aanhoorde interesseerde dat duidelijk geen biet. Een teleurstelling, zeker voor de prijs! |
Geef zelf je mening over Opoe's Eethuijs