‘The good old Vingerhoed!’ Deze ‘bruine kroeg’ heeft een ‘standaardmenu maar een goede prijs-kwaliteitverhouding’. ‘Voor een aardappel-, groente- en vleesgerecht zit je hier goed’, maar het is ook ‘altijd leuk en gezellig om even een biertje te gaan drinken’. Let wel op dat je niet je beste outfit aantrekt, want bij thuiskomt kan er ‘een frituurluchtje’ om je heen hangen.
Dit café bezoek ik nu 15 jaar. Tot een paar jaar geleden kon je een Arabische biefstuk bestellen, die niet op de kaart staat. Ik doe het nog wel 's maar dat is niet meer zo lekker. Eerst zat er een tapijt aan koriander en knoflook op, overgoten met het bakvet uit de pan. Daarna drie dagen in quarantaine vanwege de knoflook, maar wel heerlijk. De gebakken aardappels zijn tegenwoordig te zacht van binnen en te vet van buiten. De salade en het toetjes (meloen) is nooit veranderd. Houden zo.
Altijd gezellig in de Vingerhoed,
weer goed gegeten varkenshaas met pepersaus met alles er op en er aan voor €12,50 super prijs-kwaliteit verhouding.
En dan nog een compliment voor de bediening.