KeukenBBQ/grill & Argentijns

5 april 2013

De mais was overgaar maar nog wel te eten. De Nachos waren goddelijk. Het hoofdgerecht viel erg tegen, het vlees was kurkdroog en smaakte naar lever. aan garnering geen tekort, maar de gepofte aardappel was droog en het sausje erbij fantasieloos. Er was slechts een serveerster die bediende die avond en het duidelijk erg druk had. Vanuit de keuken klonk constant het geschreeuw van de kok, een oudere man die duidelijk aanwezig was.

Gegeten op: 8 februari 2013.

28 januari 2013

Na jaren in Argentinië te hebben gewoond nu weer terug in Nederland. Zijn erg verwend geweest daar wat betreft het eten en wilden eens kijken hoe het hier zou bevallen. Kan niet anders zeggen dan dat het eten bijzonder goed en smakelijk is, lekker mals stukje vlees! Strak opgeleid personeel die het de gasten erg naar de zin maken. Komen vast nog een keer terug.

Gegeten op: 25 januari 2013.

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

17 april 2012

Ik ben vaker bij dit restaurant geweest toen het nog aan de andere kant van de stad zat. Vorige week weer eens geweest om ze te proberen op de nieuw locatie, en het viel zeker niet tegen.

Vlees was heerlijk, bediening was vlot en vriendelijk. Het viel misschien een beetje tegen qua drukte, maar ik was er dan ook vroeg (17.00).

Ik ga hier zeker nog een keer naar terug.

Alle 3 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over La Pampa

Schrijf hieronder je recensie over La Pampa. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.