| Activiteiten | Eetcafé | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijk en gezellig gegeten. De kroketjes van geitenkaas zijn echt geweldig. Daarna de rib-eye en kalfswang. Waren beiden heerlijk, maar vooral de kalfswang was geweldig. Ontzettend mals en smaakvol vlees. De gorgonzola-saus bij de rib-eye was erg goed, tenminste een goede en volle gorgonzola-smaak! Het brood als voorgerecht is erg goed, zoals brood hoort te zijn. Flink machtig, dus eet moet teveel en hou ook genoeg ruimte over voor het hoofd- en nagerecht want de porties zijn zeker niet te zuinig!
Gegeten op: 8 mei 2013.Al meerdere malen dit gezellige, gemoedelijke restaurantje bezocht en elke keer worden we vrolijk onthaald door de gastheer. Je voelt je meteen op je gemak door deze vriendelijke jongeman. Na al eerder de overheerlijke kalfswang, zalm en geitenkaaskroketjes geproefd te hebben besluiten we vanavond toch wat anders te proberen. We zijn met name benieuwd of deze heerlijke gerechten nog te overtreffen zijn. Mijn tafelgenoot gaat voor de kippendiijen en ik voor de steurgarnalen. Beide waren zeer smaakvol. Vooral het vers gebakken brood erbij maakte het helemaal af. Daarna eendenborst voor mijn tafelgenoot en een visburger voor mij. De eendenborst lag in een heerlijk sausje en de visburger werd op zeer leuke manier gepresenteerd. Beide gerechten vielen zeer goed in de smaak en kunnen we concluderen dat werkelijk alles zeer lekker is uit deze keuken. Ons favoriete toetje het chocofest mocht natuurlijk ook niet ontbreken. De chocolade mousse is de lekkerste die we ooit geproefd hebben en de chocoladetaart is ook werkelijk fantastisch. Onderling hebben we de discussie welke van de twee het aller lekkerste is. We komen er niet uit. Met de broekriem los zeer tevreden weer naar huis. Dank voor deze smaakvolle avond! En dank voor de 2 minuten stilte waar bij Kwajongens keurig rekening mee werd gehouden op 4 mei. Zo hoort dat!
Gegeten op: 4 mei 2013.Een eetcafe zoals het ooit bedoeld is. Ongedwongen, vlotte en joviale bediening en goede gerechten voor een zeer schappelijke prijs en op een mooie plek in de stad. We hadden aansluitend nog een theatervoorstelling (ideaal restaurant, 2 minuten lopen van de schouwburg!) en daar werd perfect rekening mee gehouden. Enige punt van kritiek op het eten is dat het iets hoger op smaak kan, met name de victoriabaars met gamba's; hoewel goed bereid, voor onze smaak te subtiel. Niettemin: ga door op de ingeslagen weg!
Gegeten op: 20 april 2013.Prima ontvangst, ongedwongen sfeer, fantastische prijzen maar helaas begrijp ik niet dat het eten zo hoog wordt gewaardeerd, of wij hebben net de verkeerde gerechten gekozen. Het is niet erg subtiel, de mosterdsoep had een zwaar overheersende jaaajaaa mosterdsmaak die alles wegdrukte en je deed snakken naar drinken. De varkenshaas was iets te ver en een overvloed aan saus net als de ribeye die in de niet erg subtiele gorgonzolasaus verdween. De bijgerechten bestonden uit krieltjes, patat en een salade. Ik vond het zeer jammer had me er erg op verheugd en de entourage is prima en ongedwongen.
Gegeten op: 20 april 2013.
Even de neus op toen we binnenkwamen en een lichte rioollucht waarnamen, maar de hartelijke gastheer was zo uitermate enthousiast en uitnodigend dat dat snel vergeten was en we een mooi plekje aan het raam hadden.
Disgenoot liet zich de mosterdsoep met droge worst goed smaken en de overheerlijke geitenkaaskroketjes die ik reeg waren werkelijk fantastisch. Vervolgens stonden er respectievelijk spareribs en zalm op het menu. De spareribs waren zeer goed klaargemaakt, alleen over twee van de drie meegeserveerde sausjes was disgenoot wat teleurgesteld. Mijn zalm was wederom overheerlijk: Japans, met sesam gebakken, geserveerd met wasabimayonaise op een bedje van wakame. Helemaal genieten. Als afsluiter koos ik het chocoladefeest, maar dat teveel. Vooral zware heftige pure smaken, geen frisje ertussendoor, wat het mij te machtig maakte. Disgenoot koos voor frisse citroentaartjes. Een combinatie van beide voorgerechten had wat ons betreft het perfecte nagerecht opgeleverd. Zeer hartelijke bediening met een duidelijke stem en mening, zeer goede keuken en gezellige sfeer. Kortom: eetcafé waar je zeker nog een keer weer komt!
Schrijf zelf een recensie over Eetcafe Kwajongens
Schrijf hieronder je recensie over Eetcafe Kwajongens. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zaterdag | 16:00 - 22:00 |