| Keuken | Regionaal |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Vandaag weer bij samen geweest, blijft voor mij een enorm goed concept. Heerlijk bijkletsen met mijn vriendin, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. De ruimte is lekker groot en erg mooi ingericht. Vandaag gekozen voor lunch nieuwe markt, drie broodjes heerlijk belegt, met daarbij heerlijke bio karnemelk. Goed en snel geholpen door vriendelijk personeel. Ook nog een leuk kadootje gekocht in het winkeltje die erbij is. Heerlijke ochtend gehad. Samen tot snel!
Gegeten op: 15 mei 2013.
Brasserie speciaal gericht op families.
De kaart ziet er leuk uit. Speciale bijzondere soepen. Ik had gisteren een zoete-aardappelsoep, lekkere smaak en bijzondere textuur. Aanrader. Ze hebben bijzondere eigengemaakte thee, lekker en speciaal.
Decor is prachtig. De brasserie is gevestigd in het oude postkantoor en de ruimte is groot en hoog, echt heel mooi.
Service vond ik onvoldoende. We moesten lang wachten. Bovendien maakt het restaurant zijn doel (gericht op kinderen) niet waar. Onze dreumes van 17 maanden kreeg een driftbui, wat wij zelf ook erg vervelend vonden, maar hierop werd door het personeel zeer gepikeerd gereageerd. Wij voelden ons dusdanig in verlegenheid gebracht door die reactie dat wij uiteindelijk zijn vertrokken voor we onze consumpties hadden genuttigd. In een restaurant dat zichzelf 'samen' noemt, hadden wij iets meer begrip verwacht.
Schrijf zelf een recensie over Samen
Schrijf hieronder je recensie over Samen. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.