| Activiteiten | Afhalen, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Erg leuk en verrassend eten op Scheveningen. Ziijn zeer gastvrij en het voorgerecht was ook echt heerlijk. brood was echter veel te weinig maar zonder problemen kregen we erbij. Alleen zo jammer dat er plastic witte theelepeltjes in de voorgerechtje stonden, dat was echt een heel vreemd gezicht
Dochterlief kreeg een bordje om mee te eten ( is 4 jaar) en aangepast bestek.
Hoofdgerecht was erg smakelijk. Nagerecht heerlijk zoet. Serveertser was echt top maar had het alleen veel en veel te druk. Ik had gewoon medelijden met haar, ze probeerde zich gewoon in vieren te delen.
We komen hier zeker nog eens terug en niet alleen omdat we er vlakbij wonen
Hier heerlijk met mijn partner gegeten op mijn verjaardag, ik heb genoten van de lamskoteletten met tomaat en heerlijke saus, mijn partner was erg blij met de kalfsentrecote. Tot snel !!
Gegeten op: 20 april 2013.met z'n tweeen gegeten en het was super lekker Vooraf twee smeersels met aubergine en een smeersel met knoflook, geserveerd met geroosterd brood. Erg lekker. Er werd goed uitleg gegeven over de gerechten wij gaan zekker wel een keer terug
Gegeten op: 20 april 2013.
Hier gegeten met een grouponbon, die wij cadeau hadden gedaan aan onze vrienden. Het was maandag, dus het was zeer rustig, waardoor we alle tijd kregen van de bediening en tevens kok. Vooraf twee smeersels met aubergine en een smeersel met knoflook, geserveerd met geroosterd brood. Erg lekker! Hoofdgerecht was twee verschillende soorten rijst en twee soorten gegrild vlees, kip en lamsgehakt. Met name de lamsgehakt was om je vingers bij af te likken.
Er werd goed uitleg gegeven over de gerechten en men was duidelijk gepassioneerd over het product. In dit restaurant ben je duidelijk geen nummer en ziet men je echt als gast. Iets wat ik graag zie.
Toetje was thee met rozenwater en een koekje wat leek op baklava, alleen dan minder vet. De slagroom die hierbij werd geserveerd snapte ik niet zo.
Qua bediening waren er nog wat kleine puntjes ter verbetering. Toen wij vroegen om water bij onze wijn (we bestelden een fles), werd er een flesje water voor 1 persoon gebracht. Een karafje was natuurlijk de bedoeling. Ook lag niet alle bestek op tafel zodat wij daarom moesten vragen. Maar als het eten zo smaakt, kunnen wij kleine foutjes best door de vingers zien!
Gisteravond gingen we met z'n tweeeën uit eten bij Babylonia met onze Grouponbon. Bij aankomst was al het eerste minpuntje: max 1 uur parkeren. Niet echt handig als je uit eten gaat. Binnen zag het er mooi uit. Je kon zien dat er aandacht was besteed aan het interieur. We werden vriendelijk ontvangen door de serveerster, ze nam onze jas aan en we mochten een plaatsje uitzoeken. Toen was het nog rustig en we konden meteen bestellen. Terwijl we op ons drankje zaten te wachten, stroomde de zaak ineens vol met mensen en binnen no time waren alle tafels bezet. We zagen hoe de serveerster alles in haar eentje moest doen en in de keuken stond ook maar één kok. Mmmm... dachten we, dat gaat een lange avond worden. En inderdaad na 20 minuten (...) kwam onze fles wijn, vergezeld van het voorafje. Dit smaakte prima, alleen een beetje weinig brood om de smeersels op te doen. De serveerster was ondertussen keihard aan het werk om iedereen tevreden te stellen. Het huilen stond haar nader dan het lachen en er ging ook van alles mis. Na ons hoofdgerecht (overigens ook niet echt het wachten waard maar goed) zijn we, na een zit van twee uur, weggegaan. We hadden geen zin meer om ook nog eens een eeuwigheid op ons dessert te wachten. Een ding weten we zeker: hier komen we nooit meer terug. Respect voor de serveerster want wat voor baas ben je als je je personeel zo aan hun lot over laat? Schande!
Gegeten op: 29 maart 2013.Schrijf zelf een recensie over Babylonia
Schrijf hieronder je recensie over Babylonia. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | 16:00 - 23:00 |
| Dinsdag | Gesloten |