't Deurtje over zichzelf

Gastvrouw Kim van Raak en Jeroen Ellermeijer zijn eigenaar van Restaurant 't Deurtje. Sinds augustus 2009 heeft chefkok Rob van Schaick met daarnaast Bart Dijkstra als souschef de leiding in onze keuken. De kookstijl omschrijft hij zelf het liefst als een inventieve lichte Franse keuken met invloeden uit Zuid Europa en hier en daar een oriƫntaals accent.

1 2 3 4 ... 14 ouder »

phds phds 8 mei 2012

Mij valt altijd op dat je voor een eenvoudige lunch met wat sla en wat versierselen zo 60 a 70 euro (2 personen) kwijt bent. Waarom een fles water van 6,50 euro? Een salade kost 19,50. Duur voor wat je krijgt. Geen wonder dat het niet erg vol is.

jmeijssen jmeijssen 5 mei 2012

Nu een aantal keer gegeten bij 't deurtje. Het altijd een feestje om daar te komen. Met de verschillende gerechten prikkelen ze altijd al je zintuigen! Een eigentijds restaurant die ook terug komen in de smaken van het menu en met een super bediening!

antoinenes antoinenes 27 april 2012

Weer eens ouderwets lekker gegeten in 't Deurtje. Het fijne van dit restaurant is dat het een ideale combinatie is van een informele no nonsense sfeer met voortreffelijk eten. Voorbeeld? Gestoomde heilbot op een bedje van parelgort met kreeften-beurre blanc, om je vingers bij op te eten! Vis niet droog, saus niet te zwaar en de parelgort voor de bite. Zet dit af tegen het verval van de overige restaurants in Ouderkerk aan de Amstel en de keus is snel gemaakt. Ga zo door Kim en Jeroen!

Prive-eten Prive-eten 22 april 2012

Via Iens zaterdagmiddag een reservering gedaan, gelukkig nog plek. Vriendelijke ontvangst, prachtige aankleding van het restaurant, luxe vriendelijke chique. Moeilijke keuze moeten maken tussen chef's menu en vast menu; we hebben uiteindelijk allebei voor verschillend menu gekozen en waren allebei zeer tevreden over de presentatie van eten, het eten zelf, de attente bediening en de ambiance. We komen zeker terug!

Proever68195 Proever68195 16 april 2012

Heerlijk eten, goede sfeer en toplokatie. De bediening is ook uitstekend!
Echt een aanrader voor de liefhebber van lekker eten.

HupMarjanneke HupMarjanneke 15 april 2012

Verjaardag dit maal gevierd bij 't Deurtje in gezelschap van 4 in totaal. We kozen het menu (niet op de kaart), maar twee van ons hadden voorkeur voor de zeebaars ipv het lam als hoofdgerecht. Dat verzoekje was als vanzelfsprekend mogelijk. Fijne start met proscecco en een paar heerlijke amuses. Vis op bedje van risotto, ahh, verrukkelijk, (doe mij nog maar zo'n portie!). Niet nodig, want alle gangen waren gewoon erg lekker en ook mooi gepresenteerd. Attente bediening, alles liep op rolletjes. Wijnarrangement sloot prima aan op gerechten. Alleen jammer dat de sommelier geen extra informatie gaf bij de wijnen. Zeer voldaan gevoel na afloop. We komen hier zeker weer eens terug!

AndreJ AndreJ 13 april 2012

Gisteren met een flink gezelschap geborreld en gegeten bij 't Deurtje. Gezellige ambiance, echt lekker eten, heerlijke wijn, vriendelijke bediening en het was nog heel erg gezellig ook. Wat wil je nog meer! 't Deurtje is en blijft een aanrader.

emily2 emily2 4 april 2012

For the past two years I have had my birthday dinner at t'deurtje. Both times, the service, food and ambiance have been excellent. I love that the menu changes frequently so you can always try new things.

Ferans Ferans 2 april 2012

Heerlijk onze trouwdag met zijn 2-tjes in t deurtje gevierd, personeel zeer attent en vriendelijk, mooie locatie met ook niet onbelangrijk lekkere stoelen de keukenbrigade
heeft het in mijn ogen meer dan uitstekend voor elkaar wij hebben niet van de kaart
gegeten maar het menu van de chef genomen wat heerlijk was ,vooral het eerste gerecht de eendeleverpate met briochetoast was super. Komen hier zeker nog een keer terug.

Pauli Pauli 30 maart 2012

Gisteren met Engelse gasten naar ons favoriete restaurant 't Deurtje gegaan. Zij hebben er bijzonder van genoten. Met name de eend op een bedje van risotto was niet te versmaden. Doe daarbij een heerlijk glas Vergelegen Chardonnay en het is "just perfect".

1 2 3 4 ... 14 ouder »

Geef zelf je mening over 't Deurtje