ActiviteitenRestaurant, Bistro
KeukenFrans-modern & Frans-internationaal
Bijzondere kenmerken topper

30 april 2013

Gedineerd met 4 personen. De kaart is niet erg uitgebreid, maar bevat wel zeer smakelijke en gevarieerde gerechten. Het dagmenu, a 35 euro was uitstekend. Prima bereid, mooi geserveerd en in goede portie, niet teveel, maar ook niet te weinig. Verassend was ook de wijnkaart, die een behoorlijk aantal echt interessante wijnen onder de 35-40 euro bevat. Al met al zeker een aanwinst voor Leiden en de moeite waard om naar terug te keren.

Gegeten op: 29 april 2013.
rijnb
rijnb
Proever

29 april 2013

Met zijn vieren gegeten in Bord'o. Klein restaurant met een rustige en warme uitstraling. Direct vriendelijk ontvangen door de bediening die de rest van de avond ons goed in de gaten hield.

Vooraf diverse mooie gerechten waaronder oesters, gemarineerde zalm en coquilles, kalf of zeebaars als hoofdgerecht en kaas toe. De bijpassende wijnen waren per glas te bestellen en verrukkelijk. Top waren de coquilles, de zalm had iets hoger op smaak gekund en het kalfje had wat mij betreft iets malser gemogen. Ik weet niet waardoor dat kwam want hij was wel mooi rosé.

Punt van aandacht was wel dat er, bij ons althans, erg veel tijd tussen de gerechten zat. Verder een prima avond gehad voor een mooie prijs. Niet goedkoop, wel de moeite waard.

Gegeten op: 26 april 2013.
deberk1965
deberk1965
Fijnproever

29 april 2013

We waren aangenaam verrast toen we met 4 man onlangs bij Bord'o dineerden. De menukaart is (terecht) niet uitgebreid, maar kent volop keus. Ieder van ons was bijzonder tevreden, alles was zeker op smaak en gevarieerd. Dat alles voor een leuke prijs. De bediening was prettig en kundig.

Gegeten op: 27 april 2013.
jaap10
jaap10
Expertproever

1 april 2013

zeer geslaagd 4 gangen menu, verassende gerechtjes, bijzondere combinaties van smaken, hoeveelheden precies goed, alles vers klaargemaakt (zelfs de fudge bij de koffie), prettige bediening die alle gerechten toelicht .Een bezoek meer dan waard.

Gegeten op: 30 maart 2013.
Noobrev
Noobrev
Proever

30 maart 2013

Teleurstellend. Bediening en wijn bovengemiddeld goed, maar de kok kan niet combineren. Onderdelen van de gerechten zijn op zichzelf goed bereid, maar smaken te vaak niet goed met elkaar. Eén gerecht zag eruit als een greep willekeurige frutsels bij elkaar. Ergste is nog wel dat dit restaurant met op Iens.nl een duurzaamheidsclaim van 56% verse erwten en asperges serveert in maart, terwijl het buiten sneeuwt. Een en ander zou minder probleem zijn als het allemaal niet zo aan de prijs was. Weer heeft Leiden er een restaurant bij waar de verhouding tussen prijs en kwaliteit zoek is. Echt jammer want de bediening en de entourage is bijzonder prettig.

Gegeten op: 29 maart 2013.
PjotrvanLenteren
PjotrvanLen...
Meesterproever

Schrijf zelf een recensie over Bistro Bord'o

Schrijf hieronder je recensie over Bistro Bord'o. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag18:00 - 21:30
DinsdagGesloten