KeukenBiologisch
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

3 april 2013

Dit biologische restaurantje is voor mij een geweldige ontdekking. Ik heb hier vrijdagavond met mijn familie gegeten en wij hebben een geweldige avond gehad. Als voorgerecht had ik de Makreel, als hoofdgerecht de Eendenborst & als nagerecht het Perentaartje, alle gerechten waren heerlijk. De bediening was attent, professioneel en ontzettend vriendelijk. Het decor, is clean, mooi en past helemaal bij het concept denk ik.
Ik kom hier snel weer terug.

Gegeten op: 29 maart 2013.
shm
shm
Proever

26 maart 2013

Ben hier 2 keer geweest. Klein intiem restaurantje. Eigenaar staat zelf in de zaak. Hier kun je erg lekker biologisch eten tegen een aanvaardbare prijs.

Gegeten op: 25 oktober 2012.
Greef79
Greef79
Topproever

25 maart 2013

Aanwinst voor Den Haag! Al een aantal keer heerlijk gegeten voor een hele eerlijke prijs. Restaurant Logisch ligt in de Maliestraat, wat een zijstraat is van de 'sjieke' Denneweg. Het is een klein, maar sfeervol zaakje waar de tafeltjes, door gebrek aan ruimte, erg dicht op elkaar staan. Dit kan als vervelend worden ervaren, maar is denk ik afhankelijk van het gezelschap. De zaak is vaak goed gevuld, wat wij altijd als erg gezellig ervaren. De bediening is professioneel, weten waar ze het over hebben en er hangt een ontspannen en 'gezellig' sfeertje.

Logisch hanteert een relatief klein menu, maar dit schijnt wel seizoensafhankelijk te zijn, voor gasten welke er vaker komen is er dus absoluut voldoende variatie. Het menu is niet enorm vernieuwend, maar alles wat we er tot nu toe van hebben mogen nuttigen was goed bereid en erg smaakvol. Leuk om te weten is dat alle ingrediënten ook nog eens biologisch zijn.

Voor wat er geserveerd wordt, zijn de prijzen meer dan redelijk! Erg goede prijs/kwaliteit verhouding.

Gegeten op: 15 maart 2013.

16 maart 2013

Op doorreis heb ik hier in mijn eentje heerlijk gegeten:
twee voorgerechten: gebakken champignons met blauwe kaas en een salade met warme geitenkaas. Vergezeld met stevig brood kon dit prima i.p.v. een hoofdgerecht.
Als toetje nam ik crême brulée, het smaakte voortreffelijk.
De service was prima. Hoewel ik een half uur wachten op het eten wat lang vond, geef ik toch een 9, voor de prettige houding van de ober.
Ik kreeg een fijne plaats in het restaurant als alleenreizende:
om de hoek in een hoek. Hier kon ik op mijn gemak en in alle rust wat lezen. Terwijl ik toch gezellig zat t.o.v. andere gasten.

Gegeten op: 26 februari 2013.
Janke Sinnema
Janke Sinne...
Meesterproever

1 maart 2013

Stond vanwege de warme aanbevelingen al langer op de lijst om hier te eten. We werden hartelijk ontvangen, maar waren dan ook de eerste gasten. De rest van de avond was het beetje zwaaien naar de gastvrouw om de aandacht te vangen, wat met 6 man in de zaak toch opmerkelijk is. Leuke kaart, beknopt maar genoeg te kiezen. 2 gangen gegeten en samen heerlijk toetje gedeeld. Prima maar zonder wauw factor en daar had ik toch een beetje op gehoopt...

Gegeten op: 5 februari 2013.
Carolijn
Carolijn
Topproever

Alle 47 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Restaurant Logisch

Schrijf hieronder je recensie over Restaurant Logisch. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zaterdag12:00 - 22:00