ActiviteitenAfhalen, Bezorgen, Catering
KeukenHalal & Indiaas
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

12 november 2012

LS! Erg lekker gegeten. Het Indiase eten heeft een verfijnde smaak. Het knoflook-brood (garlic nan) is aan te bevelen. Evenals de paperdam. Ik nam de pot thee, indiaas gekruid, met melk, bij het eten. Het hoofdgerecht leek weinig maar was ruim voldoende qua hoeveelheid. Ik had de spinazie met zelfgemaakte kaas. Mijn tafeldame was meer dan tevreden over het eten, ze had het lamsvlees tandoori. Wie schetst mijn verbazing dat de rekening slechts vier tientjes bedroeg. Waarom het hier altijd leeg is begrijp ik niet. De bediening was redelijk attent en vriendelijk.

Gegeten op: 12 november 2012.
ninjasorcerer
ninjasorcer...
Expertproever

31 oktober 2012

Gisteravond hier gegeten met twee personen met een city-deals 3 gangen menu naar keuze. Na het lezen van de recensies waren we bang dat het erg ongezellig zou zijn om er te eten, maar dat viel ons heel erg mee. We hadden echt niet het idee dat we in een snackbar zaten. Het eten was verrukkelijk en de bediening vriendelijk en correct. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Gegeten op: 30 oktober 2012.
schwei
schwei
Proever in spe

25 oktober 2012

Ik vind ze bij uitstek de lekkerste thuisbezorgde Indiase restaurant. Ik zou er zelf nooit eten vanwege de emotieloze inrichting maar als het je om goed eten maakt moet je zeker Neetu proberen. Ze maken een killer butterchicken die je zo scherp kan krijgen als je wil en van de okra's krijg ik nooit genoeg.

Gegeten op: 25 oktober 2012.

5 juli 2012

Het eten was oké, echter waren de voorgerechten vaak gefrituurd, lijk wel een snackbar. Bediening was niet attent en niet correct. Niet voor herhaling vatbaar.

Love Food
Love Food
Topproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

11 maart 2012

Beste Indische (thuisbezorg-) restaurant van Amsterdam ! Nog steeds (!). Kom en bestel hier al meer dan 10 jaar. Butterchicken is uitzonderlijk lekker.

sequioa
sequioa
Topproever

Schrijf zelf een recensie over Neetu Dhaba

Schrijf hieronder je recensie over Neetu Dhaba. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag16:00 - 23:00