| Activiteiten | Brasserie, Eetcafé, Afhalen | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Als toerist in Delft zijnde vorige week een paar keer heerlijk bij Huszar gegeten en gedronken, zowel 2x lunch als 2x diner. Geweldige brasserie op een toplokatie aan de Kolk met uitzicht op het water. Binnen een prachtig ontwerp met de kastenwand achter de bar, het podium en de mooie sfeervolle verlichting aan het plafond, het geeft je een huiskamergevoel met een prettige ontvangst bij binnenkomst. Deze brasserie verdiend het om zeer positief beoordeeld te worden. De gerechten welke worden geserveerd zijn van een voortreffelijke kwaliteit met een bijbehorende prijs verhouding. Tijdens de lunch de spekbokking op brood met bijbehorende opmaak gegeten en was heerlijk, alsmede de Papardelle's tijdens het diner. Goede en vriendelijke bediening met kennis van zaken. Het is tevens heerlijk kiezen uit een groot aantal heerlijke biertjes zowel van de tap als op fles.
Enorme teleurstelling.
Het restaurant ligt op een mooie plek en het gebouw biedt veel mogelijkheden voor een stijlvolle inrichting; wat enorm jammer dat dit niet benut wordt. Eén wand wordt bedekt door een bruine-kroeg-poging-doende wandkast die hier totaal niet op zijn plaats is, een andere is bijna geheel bedekt met een schoolbord vol aandoenlijke amateurpoëzie en tekeningetjes dat niets toevoegt en veel licht wegneemt. Als je een restaurant wilt zijn moet je ook geen ruimte verspillen aan een zithoek waarvan de banken te laag zijn en de tafels te klein om er goed aan te kunnen eten. Dat is meer iets voor een café.
Zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht leken op de kaart veelbelovend, met allerlei lekkere ingrediënten waarop je tenslotte je keus baseert. Zeer teleurstellend als je daarvan vervolgens niets herkenbaar op je bord terugvindt en er daadwerkelijk dingen ontbreken!
Als op de kaart een voorgerecht met drie soorten gerookte vis prijkt verwacht je geen piepklein paté-tje waarin deze onherkenbaar door elkaar geprakt zijn. Ook de rilettes met kloostervarken en pruimen bleek een bakje onaantrekkelijke vette gelei te zijn waarin het zoeken was naar vlees en dat vooral veel te zoet was. Leuk als broodbeleg wellicht maar voor 8 euro echt beneden alle peil!
De kok hier heeft duidelijk iets met zoet want ook de burger was nogal aan de zoete kant. De erbij geserveerde sla was ronduid saai en enkel aangemaakt met olie, ons bord bevatte helemaal niets van de dingen waarop we ons verheugd hadden (spek, zongedroogde tomaten, paprika) en de guacamole ontbrak geheel. Het uitdrukkelijke verzoek om één salade zonder kaas te bereiden wegens een allergie was natuurlijk verloren gegaan ergens in de communicatie zodat er voordat er één hap gegeten was alweer een bord retour mocht. Vervolgens werd bij navraag naar de ontbrekende ingrediënten zonder een woord wederom een bord van tafel genomen en richting keuken gebracht tot onze grote verbazing. Dit kwam aantoonbaar in precies dezelfde staat weer terug met de mededeling dat deze zaken waren verwerkt in het gehakt, behalve de guacamole want die waren ze gewoon vergeten.
Dat mag men ons ook vertellen zonder het bord weer eens heen en weer te sjouwen. Persoonlijk zou ik dit dan wat duidelijker op de kaart vermelden, evenals het feit dat er ook royale hoeveelheden paneermeel aan het gehakt zijn toegevoegd. Bepaald niet bevorderlijk voor de smaak. Jammer ook dat het erbij geserveerde brood (waarom?? Er worden ook frites of aardappeltjes bijgeleverd) bij één deelnemer per ongeluk niet geroosterd was waardoor duidelijk werd dat dit bepaald niet vers was. De alsnog gebrachte guacamole tenslotte was van bedroevende kwaliteit en leek vooral uit mayonaise of smeerkaas te bestaan.
Op onze, toch niet onredelijke, vragen is niet één keer direct geantwoord; dit moest telkens nagevraagd worden in de keuken. Je mag toch verwachten dat dan op een gegeven moment de chef zelf eens komt informeren, maar dat is hier kennelijk niet de gewoonte. Jammer want ik had graag uitgelegd hoe je met de op zichzelf goede ingrediënten wél iets eetbaars kunt maken.
Als je bij het afrekenen vervolgens kenbaar maakt dat het niet bevallen is en dat een tafelgenoot zelfs met honger het pand weer verlaat vanwege de oneetbaarheid van het gebodene is alles wat ter compensatie aangeboden wordt een gratis kopje koffie. Alsof we hier nog langer zouden willen zijn!
Wij zullen dit etablissement pas weer bezoeken als er een nieuwe chef aantreedt, dat moge duidelijk zijn!
We hebben twee keer kaasfondue bij Huszár gegeten. Het restaurant vinden we leuk aangekleed en de sfeer is prima. De bediening is vriendelijk maar niet geweldig. Nadat je drankje opgenomen en gebracht is, verwacht je de kaart maar daar moet je om vragen.
De eerste keer was de pan waar de kaas in zat koud. Het moet dan verwarmd worden door een klein waxine lichtje en dat lukt niet natuurlijk. De pan was meteen teruggenomen en verwarmd teruggekomen. De tweede keer dat we voor de kaasfondue kwamen was de fonduepan wel (voor)verwarmd. De kaas fondue is heerlijk en wordt geserveerd met twee soorten brood en een variatie aan groente en een klein bakje frites en/of gebakken aardappelen. Je mag brood,frites en groente bijbestellen maar het is voldoende. Toen er afgeruimd werd is niet gevraagd of we nog iets wenste en vervolgens was men ons blijkbaar vergeten. Uiteindelijk om de dessertkaart kunnen vragen maar ook dat was weer vergeten. Een andere serveerster kwam het tafeltje naast ons afruimen en van haar hebben we de dessertkaart gekregen.
Huszár is een leuk restaurant waar je redelijk betaalbaar en lekker kunt eten. Het is er meestal druk.
De bediening is vriendelijk maar ze letten onvoldoende op. Het kost veel moeite om de aandacht van het personeel te krijgen.
De locatie van het restaurant is leuk en heeft een terras dat uitkijkt over het water van het Kanaal.
Een aanwinst voor Delft! in het bijzondere Bacinol-gebouw met mooi (historisch) uitzicht over "de KOLK". Een prachtige ruimte waarin alle karakteristieke elementen mooi behouden zijn! gezellig ingericht met altijd mooie verse bloemen. Sfeervol! en je voelt je er meteen op je gemak.
Een uitgebreide kaart waar duidelijk veel aandacht en creativiteit is besteed aan de verschillende heerlijke gerechten! Zelfs aan de kop koffie is af te lezen dat er liefde voor het vak inzit! probeer 't maar 's.
Het eten is van goede (biologische) kwaliteit! aan alles wordt veel zorg en aandacht besteed.
Vriendelijke en voorkomende bediening! Niet opdringerig, maar wel service.
Kortom: een topadres.
Een tijd terug al hier gegeten, maar eigenlijk nooit een review geschreven. Zonde, want dit restaurant verdient echt een review! Wat een leuk restaurant is dit. De kaart is niet heel uitgebreid, maar biedt voor een ieder wat wils. Ons gezelschap had 1 maal de hamburger en 2 maal de dagspecialiteit vlees, dat was die dag procureur. De hamburger is niet zomaar een hamburger, maar een echte dikke hamburger geserveerd op een dikke boterham, en ook de procureur was voortreffelijk.
Dit restaurant is zeker een aanrader, niet alleen het eten maar ook de verschillende soorten biertjes zijn de moeite waard!
Ook op een zomerse dag is het aanrader, want het restaurant heeft een groot terras wat uitkijkt op het water.
Schrijf zelf een recensie over Café - brasserie Huszár
Schrijf hieronder je recensie over Café - brasserie Huszár. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Donderdag | 10:00 - 22:00 |