| Activiteiten | Restaurant, Catering, Private dining, Wijnbar | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Triana is een zeer gezellig ogend restaurant, met een wat ouderwets mediterrane sfeer.
Het eten is prima, soms wel erg vet - maar wat wil je met tapas - en sommige gerechtjes zijn wel aan de prijs. Of dit het beste tapasrestaurant van Den Haag is weet ik nog niet.
De bediening was verder vriendelijk en de sfeer is prima! Voor een gezellig avondje tapas eten kun je hier zeker terecht. Wel had ik iets hogere verwachtingen van het eten.
Vriendelijke Italiaanse bediening. Heerlijke tapas. Alle vleesgerechten even mals. De zelfgemaakte aiolie en het heerlijke verse brood was erg snel op. De wijn heerlijk en als bonus een heerlijke likeur bij de koffie (goede!). De combinatie van de zeer vriendelijke bediening het heerlijke eten en drinken maken dat wij graag terug komen.
Gegeten op: 22 december 2012.Alle gerechten waren met zorg bereid en smaakten uitstekend. Het eten wordt niet overdreven opgediend, maar gewoon. Je krijgt geen schilderij voor je neus, zoals in een chique restaurant. Maar elk gerecht is heerlijk. Aandacht wordt dus aan het juiste aspect besteed. Tel daar bij op dat de ontvangst en bediening zeer vriendelijk en attent is en je hebt een heel gezellige avond in een knus en sfeervol restaurantje.
Gegeten op: 12 januari 2013.Het eten is goed en gevarieerd. De echte juwelen vindt je echter op de wijnkaart! Het is goed vertoeven met wat vrienden, neem gerust de tijd. De service is zeer vriendelijk en behulpzaam, alhoewel soms wat moeilijk te verstaan. Prijs-kwaliteit verhouding is redelijk. We zijn vaker geweest en komen wel weer terug.
Gegeten op: 13 oktober 2012.
Teamuitje bij Tapasbar Triana gehouden met een groep van 13 dames. Op aanraden van een vriend die hier eerder had gegeten en heel enthousiast over was.
Bij binnenkomst mochten wij aan de bar starten met een glaasje Cava en kleine borrelhapjes. Op de 2de verdieping mochten wij onze reis vervolgen. Leuk sfeer, gezellig en genoeg privacy om een damesavond van te maken. We kregen zoveel tapas op tafel op tafel dat we niet alles op kregen. Er was veel variatie aan diversiteit zowel vis, vlees en vegetarische tapas. Ik vond persoonlijk te tonijn stukjes subliem klaargemaakt. Aan het eind kregen we een mix dessert per persoon, bestond uit crema catalana, tiramisu, zwarte truffel ijs en sabayone. Dit was werkelijk een genot. Dit alles was voor 30 euro per persoon. Ook hebben we 3 keer sangria besteld omdat werkelijk te beste sangria was die we tot nu toe hadden geproefd. Meestal krijg je in een tapas restaurant een flauwe rose wijntje met een paar plakjes fruit maar dit was boven verwachtingen. Het bracht je echt het Spaanse vakantiegevoel naar boeven. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Bediening was vriendelijk en attent. Dit keer was teamuitje maar volgende keer denk ik dat ik hier mijn mannetje wel mee naar toe neem.
Schrijf zelf een recensie over Tapasbar en Restaurant Triana
Schrijf hieronder je recensie over Tapasbar en Restaurant Triana. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zondag | 17:00 - 23:00 |