360 ° panorama
Tapasbar en Restaurant Triana over zichzelf

Ons restaurant is vernoemd naar een wijk in Sevilla, een idyllische plek met veel activiteit en een authentiek mediterrane sfeer. Wij proberen u deze sfeer te laten proeven door u mee te nemen op een reis der smaken, waarbij we in onze rondvaart verschillende Zuid-Europese landen zullen aandoen. Laat u meevoeren door de muziek en ambiance van een origineel mediterraans restaurant.

KeukenInternationaal, Italiaans, Spaans, Vegetarisch, Vis & Biologisch
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

gilse gilse 1 december 2011

Heerlijk gegeten bij Triana! Eind november was ik er met acht man, een teametentje van mijn werk. Vooraf met Triana gemaild, of ze verdeeld over meerdere ronden voor 25 euro per persoon verschillende tapas op tafel wilden zetten. Vlees, vis, vegetarisch. Wat hebben we heerlijk gegeten! Heel afwisselend, supervers en ook nog eens erg veel. Van brood met aïoli tot ossenhaaspuntjes. Van gevulde portobello tot gamba.

"Wat hebben we heerlijk gegeten!" schalde de volgende dag op het werk steeds door de gang. Kortom: een aanrader. Ook als je maar met zijn tweeën of met een klein groepje bent trouwens. Het is een gezellig restaurantje, met zoals gezegd heerlijk eten en erg vriendelijk personeel.

qaush qaush 27 oktober 2011

wij waren met zijn drieen uiteten geweest bij triana.
Het eten was verrukkelijk het smaakte heerlijk.
de gastheer was heel vriendelijk en attent.
De producten waren lekker vers.
Ze hadden lekkere Spaanse wijnen.
Het vlees was lekker mals.
Het intrieur zag er gezellig en prima uit.
Het eten bij Triana heeft heerlijk gesmaakt.
Wij komen zeker weer terug.

dushichart dushichart 27 oktober 2011

Bij Triana is het eten lekker.compliment voor de KOK. De sfeer is gezellig. De bediening is uitstekend. Ik ga zeker nogmaals reserveren.

marios marios 27 oktober 2011

a nice place to be, worm atmosphere and nice servise .the tappas where really delicious however the amount of food was really a lot they use to bring much bred and all the kind of tappas where really ful something surpriseing .anyway we had a great night with our friends .

lauravanburen lauravanburen 27 oktober 2011

Naar aanleiding van afgelopen vrijdag wil ik jullie hierbij de complimenten maken voor de fantastische avond die we hebben gehad bij Triana en jullie daarvoor hartelijk bedanken. Ik heb nog nooit een feest mogen organiseren waarbij mensen enorm van genoten hebben. Zowel van de spaanse muziek, het eten als de geweldige bediening. We zijn nu bijna 1 week verder en het galmt hier nog steeds na, de fijne stemming zit er nog in! Ik heb zelfs mensen horen zeggen: zo goed hebben we het nog nooit gehad, dat is mooi voor volgend jaar want waarom zouden we verder zoeken? De mensen, die niet aanwezig konden zijn, lopen te balen om wat ze gemist hebben. Echt een aanrader voor mensen die van lekker eten houden.

Geef zelf je mening over Tapasbar en Restaurant Triana

LunchDiner
MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 23:00
Zaterdagvan 17:00 tot 23:00
Zondagvan 17:00 tot 23:00

Opmerkingen

Luch op aanvraag.

Meld dit restaurant als gesloten