5.1
5.0
5.4

KeukenGrieks & Italiaans
Openingstijden16.00-23.00

Het eten is ‘niet echt interessant, maar je krijgt veel op je bord’. Leuk als je uit eten wilt voor ‘weinig geld’, maar ‘als vegetariër kun je het hier wel vergeten’. ‘Voor studenten is het een leuk restaurant.’ De pizza’s en de steaks ‘zijn redelijk’, de pasta’s minder. Het is hier erg goedkoop: ‘voor een pizza betaal je vijf of zes euro’, zo ook voor de pasta’s. De inrichting is ‘over het algemeen gezellig.’

Lotteke1 Lotteke1 23 januari 2012

Verschrikkelijk!! Lang wachten, droog vlees, onaardige bediening. We zijn weggelopen zonder te betalen.

Mini Mini 15 januari 2012

Dit is gewoon een prima studentenrestaurant. Als student vond ik het eten best te doen en zeker voor het geld. Nu, zoveel jaar later, toch weer eens geprobeerd voor de grap. Tsja: de ingredienten zijn duidelijk niet vers en de kookkunsten niet zo best. Maar daar zijn de prijzen dan ook niet naar. Grote porties, dat wel. Je weet wat je krijgt bij dit restaurant.

JoyceOpdenoordt JoyceOpdenoordt 11 januari 2012

Het eten is heel goedkoop, maar daarvoor krijg je ook echt slecht eten. Ingrediënten zijn in ieder geval niet vers, de vis is 9 van de 10 keer te lang gekookt en nauwelijks eetbaar, de pizza's zijn matig en komen vaak met de verkeerde ingrediënten, gewoon wat ze nog hadden liggen.
De bediening is slecht en vaak onaardig, daarbij spreekt de helft geen fatsoenlijk Nederlands waardoor ze je niet begrijpen als je een vraag stelt. Het bestek is vaak smerig en gerechten komen vaak niet tegelijkertijd aan, soms met bijna een kwartier verschil!
De aankleding is matig, alles is gammel en ligt onder het stof. Kerstversieringen in mei zijn geen uitzondering. Daarbij staat de (vrij irritante) muziek altijd nét te hard.
Ik heb Mr. Jacks een paar keer geprobeerd, maar als je ook maar een paar euro meer te besteden hebt, ga dan naar een ander restaurant.

Grietepietje Grietepietje 28 december 2011

Het is al een tijdje geleden dat ik hier gegeten heb, maar na 2 keer eten hoefde het van mij ook nooit weer. Let wel: de prijzen zijn heel goed(koop) en daar is het eten dan ook naar. Groente ingelegd in zuur smaakt alsof het recht uit een blikje komt. Verwacht hier absoluut geen goede ingredienten. Als je weinig geld wil uitgeven en niet zulke hoge verwachtingen hebt op culinair gebied, is het hier prima

lindabeek lindabeek 12 december 2011

De porties waren wel groot, het eten smaakte wel minder. Je kan hier wel heel goedkoop eten.

Geef zelf je mening over Mr. Jack's