| Keuken | Grieks & Italiaans |
| Openingstijden | 16.00-23.00 |
Het eten is ‘niet echt interessant, maar je krijgt veel op je bord’. Leuk als je uit eten wilt voor ‘weinig geld’, maar ‘als vegetariër kun je het hier wel vergeten’. ‘Voor studenten is het een leuk restaurant.’ De pizza’s en de steaks ‘zijn redelijk’, de pasta’s minder. Het is hier erg goedkoop: ‘voor een pizza betaal je vijf of zes euro’, zo ook voor de pasta’s. De inrichting is ‘over het algemeen gezellig.’
Lotteke1 23 januari 2012 | |
Verschrikkelijk!! Lang wachten, droog vlees, onaardige bediening. We zijn weggelopen zonder te betalen. |
Mini 15 januari 2012 | |
Dit is gewoon een prima studentenrestaurant. Als student vond ik het eten best te doen en zeker voor het geld. Nu, zoveel jaar later, toch weer eens geprobeerd voor de grap. Tsja: de ingredienten zijn duidelijk niet vers en de kookkunsten niet zo best. Maar daar zijn de prijzen dan ook niet naar. Grote porties, dat wel. Je weet wat je krijgt bij dit restaurant. |
JoyceOpdenoordt 11 januari 2012 | |
Het eten is heel goedkoop, maar daarvoor krijg je ook echt slecht eten. Ingrediënten zijn in ieder geval niet vers, de vis is 9 van de 10 keer te lang gekookt en nauwelijks eetbaar, de pizza's zijn matig en komen vaak met de verkeerde ingrediënten, gewoon wat ze nog hadden liggen.
Grietepietje 28 december 2011 | |
Het is al een tijdje geleden dat ik hier gegeten heb, maar na 2 keer eten hoefde het van mij ook nooit weer. Let wel: de prijzen zijn heel goed(koop) en daar is het eten dan ook naar. Groente ingelegd in zuur smaakt alsof het recht uit een blikje komt. Verwacht hier absoluut geen goede ingredienten. Als je weinig geld wil uitgeven en niet zulke hoge verwachtingen hebt op culinair gebied, is het hier prima |
lindabeek 12 december 2011 | |
De porties waren wel groot, het eten smaakte wel minder. Je kan hier wel heel goedkoop eten. |
Geef zelf je mening over Mr. Jack's