| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Gemiddelde menuprijs | €13.70 |
| Minimum menuprijs | €4.54 |
| Openingstijden | 12.00-21.00 |
Voor ‘smakelijke en originele’ pannenkoeken zit je hier goed. Ze serveren ‘internationale pannenkoeken’ geïnspireerd op landen in de hele wereld, maar ook de traditionele pannenkoek staat op het menu. Het beslag is niet bijzonder, zelfs ‘wat aan de flauwe kant’, maar ‘de vulling is uitmuntend!’ De service is prima, maar een minpunt is de ambiance: ‘Je zit dicht op elkaar, de tafeltjes zijn erg smal en de akoestiek is slecht’. ‘Daardoor galmt het nogal in de werfkelder.’ Op maandag en dinsdag wordt het restaurant druk bezocht door studenten.
wiljan 19 september 2011 | |
Afgelopen zaterdag met een groep van 33 personen wezen eten. De bediening was traag, duurde erg lang voordat we drinken kregen. We zaten verdeeld over 3 tafels. Toen de laatste tafel de pannenkoeken kreeg, had tafel 1 alles wel op.
TH 5 augustus 2011 | |
Smerige omgeving (je hoeft niet in de keuken te kijken). Mijn jas hing op de grond waar eerder die dag iets van drank was omgevallen waardoor die geheel besmeurd was.
Reneenjoelle 10 juli 2011 | |
De pannenkoeken zijn pittig geprijsd maar niet pittig gekruid. De inhoud van de 'hartige' pannenkoek smaakt zoutloos en direct uit blik, plastic verpakking of van chemische makelij. De bediening vergiste zich meermaals, maar was wel toeschietelijk. Ik zou iedereen aanraden om de hoek Italiaans, Thais of Indiaas te eten, want De Oude Muntkelder doet daar voor onder. 09-07-2011 door René Out |
Stimpy13 31 mei 2011 | |
Ik had een Canadese pannekoek besteld met spek, ham, kaas en uien. De uien waren te nadrukkelijk aanwezig, de currysaus die erbij zat kwam uit de supermarkt. De pannekoek was ook niet rijkelijk belegd. De overige internationale pannekoeken aan de tafel zagen er een stuk beter uit, vandaar een redelijk |
Ennetee 16 maart 2011 | |
Gezellig restaurant aan het water, goede service en lekkere pannekoeken. Tijdens drukte snelle bediening. Wel duur, een redelijk normale pannekoek voor 9 euro. Een All-you-can-eat keuze is een goed idee, onbeperkt pannekoeken voor een redelijke prijs |
Geef zelf je mening over De Oude Muntkelder