| Activiteiten | Brasserie, Private dining |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Op maandagavond bezocht. Bij binnenkomst in een lege zaak was het welgemeende 'goed volk' voldoende om 2 man personeel vanachter de toonbanken te zien opduiken. Wat ze daar deden... ?Poetsen! Na deze ontvangst in stijl werden we de rest van de avond in de watten gelegd door een zeer attente opgewekte jongedame.
Ondanks 8 graden lente bleek het goed zitten in het sinds kort overdekte terras. Attent werden verwarminslampen aangezet, ook voor 1, later 2 tafeltjes.
De zaak doet 'Parijs' aan in een prettige mooie stijl ingericht waarin uitgebreide leesrekken, gigantische stijlvolle wandfoto's en inrichting met mooie materialen.
Het maandmenu was prima geprijsd want voor ik meen 28,50 kwamen er 3 smaakvolle gerechten op tafel. Het vlees bleek in een eigen oven gerookt te worden. En het toetje was lekker, zo lekker, dat er een tweede is besteld.
Kortom aanrader zodat binnenkort ook de maandagen vol zitten.
Een aangenaam restaurant in het centrum van Eindhoven. Vooraf een salade met gerookte zalm (nee, geen supermarktmeuk) met asperges. Dat was een bescheiden portie, maar wel heel smakelijk. Als hoofdgerecht gegrilde lamsfilet met asperges. Het vlees was precies goed gegrild en heel mals. De asperges waren ook perfect gegaard. De witte huiswijn (Galetis Chardonnay) voldeed ook, zeker gezien de prijs. Daarbij genomen de leuke, vlotte bediening en ons dagje Eindhoven werd met Van den Berg plezierig afgesloten.
Gegeten op: 25 mei 2013.
Bijzonder prettig eten, eerlijke producten en fijne service.
Ga er zeker vaker naartoe.
Inrichting is zeer ruimtelijk door de hoge plafonds inderdaad maar ik houd daar wel van
verrassingsmenu was erg lekker, gemarineerde tonijn met garnalen als vooraf en een heerlijk gegrilde bavette als hoofdgerecht.
inrichting is een kwestie van smaak, erg hoge plafonds en ramen tot de vloer geven een kille uitstraling
Toen Van Den Berg net geopend was (zal ongeveer een goed jaar geleden zijn) was ik lyrisch over de kwaliteit van zowel het eten als de drank. Kwam er geregeld over de vloer voor de eerlijke smaken in combinatie met goede wijn voor een prijs die daarmee in verhouding is. Daarnaast een leuke ambiance met volledig open keuken; dat geeft vertrouwen. Eindelijk weer een tent waar smaak en kwaliteit voorop staat was mijn gevoel.
Na één slechte ervaring (het domweg niet serieus nemen na een m.i. zeer terechte klacht van een klant) ongeveer driekwart jaar geleden, ben ik gisteren voor het eerst weer eens geweest.
Toeval eigenlijk, de Kleine Berg was afgesloten, de auto stond in de Admirant en het zonnetje stond pal op het terras van Van Den Berg.
Kort en goed; ik was blij verrast. De hamburger was prima. De garnalencroquetten zagen er ook goed uit, de friet home-made en de ober die ons hielp was vriendelijk. Goede wijn per glas en de terras-erlebniss kan niet meer stuk. Kortom, ik kom binnenkort ook de Club-Sandwich weer eens proberen en hoop dat die weer net zo smaakt als weleer.
Ik twijfelde over het cijfer van de bediening, maar op basis van mijn ervaring gisteren kan ik niet anders dan een 8 geven. Ieder ander cijfer zou unfair zijn. Maar let wel, die ervaring waar ik in het begin over schreef was echt een minus-4 waard. Het niet serieus nemen van de je klant is wat mij betreft een doodzonde in de horeca (eigenlijk overal!).
Schrijf zelf een recensie over Brasserie van den Berg
Schrijf hieronder je recensie over Brasserie van den Berg. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.