Sushi is uitstekend. Doet niets af dat het met de machine gemaakt is. Variatie genoeg en leuke combo's. Wel puur en alleen voor afhaal, de sfeer in de toko is nogal clinisch.
Laatst hebben wij hier voor het eerst gegeten. Wij hadden de voordeelbox van 6 handrolls genomen. Dit was al de helft van het handroll assortiment. Het concept heeft zeker potentie, echter is het op dit moment niet goed uitgewerkt. Het assortiment is te klein en met name in de soorten sushi. Er zijn namelijk alleen maar handrolls. In het algemeen is de kwaliteit van de handrolls slecht. Ze zijn niet goed gemaakt, teveel rijst, de handrolls worden niet goed aangedrukt en de vulling is karig. Ze hebben geprobeerd om nieuwe handrolls te creëren qua smaak, alleen gaan de combinaties niet samen. Rucola op zalm past gewoon niet, omdat de rucola smaak de zalmsmaak domineert. Tevens raden we iedereen af de zeewier salade (zeewier blaadjes met sojasaus) te nemen, deze is niet de gebruikelijke wakame salade die men in japanse restaurants serveert. Gezien het assortiment en de kwaliteit vinden wij dat ze de naam "sushi"café niet waardig zijn.
Ik was nooit een liefhebber van Sushi, maar voor het eerst heb ik Sushi gegeten dat ik heerlijk vond. En voor een zeer betaalbare prijs, zo is Sushi eten pas echt leuk!