7.3
6.2

1 2 3 ouder »

karin1234567891011 karin1234567891011 22 april 2012

Constante kwaliteit. Al jaren. Ik snap niet waar al het verdriet van andere bezoekers vandaan komt. De laatste reactie is ook alweer een jaar oud. Nou ja: komt hier betaalbaar en goed Indonesisch eten. Je kunt nu ook boven even zitten tegenwoordig.

smagge smagge 24 december 2010

Ik ben al zeker 1 1/2 jaar niet bij joyce geweest, toen ik nog in t centrum woonde haalde ik hier regelmatig, was altijd lekker... ik ben zelf n indo.. Vandaag weer eens wat gehaald....De toko ziet er netjes, schoon en modern uit, de bediening is erg aardig..

Nu helaas over het eten...de nasi goreng was "undercooked" dus harde korrels...en daarnaast erg flauw, lijkt alsof ze geen knoflook of uien hebben gebruikt...reepjes ei of ham ook totaal niet aanwezig...slechtste nasi die ik ooit heb gegeten :-(

lemper/lumpur: nauwelijks vulling, het is 90% plakrijst...smaakt ook flauw...

garnalen / sayur lodeh / daging semur: alle3 matig tot redelijk

Conclusie: ik heb in 5 stadsdelen gewoond, dus ik ken veel tokos..allen zijn beter dan toko joyce! Weggegooid geld...

wtcoaching wtcoaching 16 juli 2010

Gisteren broodje hete kip gehad bij Joyce! Heerlijk! Vriendelijk personeel!

Baotje Baotje 30 juni 2009

wow, na de 1ste hap was ik al verslaafd aan XD

Proever61744 Proever61744 15 mei 2009

Kom hier niet meer terug: zowel bediening als eten vond ik ronduit miserabel

m.slank m.slank 6 februari 2009

dit is geweldig indisch eten, kom hier al tientallen jaren. alles goed! personeel behulpzaam en vriendelijk. een aanrader!!

Richmel Richmel 27 november 2008

Misschien is het een idee om niet alles in dezelfde saus te bestellen, zoals telor bali(ei), daging(rund) bali, tahu(soja) bali. Want dan smaakt idd alles hetzelfde. Jammer dat ze geen sate aan stokjes hebben. Maar ja, je haalt het toch ook weer van het stokje af. En die kip is zo zacht dat dat een hoop goed maakt! Probeer ook eens de eigengemaakte sambals! Enak!

Proever83346 Proever83346 31 oktober 2008

Risolles gehaald maar deze bleken al ruim over de houdbaarheidsdatum te zijn gezien de geur en de zure smaak van reeds genomen eerste hap. Verder nogal onvriendelijke bediening dus maar niet meer terug gegaan. Overigens wel eens eerder wat geprobeerd maar de keptjap overheerst ipv gebruik van fijne kruiden. Als ouwe Indo nogal een teleurstellende ervaring.

Proever14321 Proever14321 17 juli 2008

ik kan me hier helaas alleen maar bij aansluiten. Niet lekker en te duur voor wat je krijgt.

Proever60402 Proever60402 17 juli 2008

Ook ik heb slechte ervaringen met Toko Joyce. Ik vroeg of ze sate hadden en zonder blikken of blozen bood de dame me een vleesprutje aan in een druiperig sausje..

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Toko Joyce