karin1234567891011 22 april 2012 | |
Constante kwaliteit. Al jaren. Ik snap niet waar al het verdriet van andere bezoekers vandaan komt. De laatste reactie is ook alweer een jaar oud. Nou ja: komt hier betaalbaar en goed Indonesisch eten. Je kunt nu ook boven even zitten tegenwoordig. |
smagge 24 december 2010 | |
Ik ben al zeker 1 1/2 jaar niet bij joyce geweest, toen ik nog in t centrum woonde haalde ik hier regelmatig, was altijd lekker... ik ben zelf n indo.. Vandaag weer eens wat gehaald....De toko ziet er netjes, schoon en modern uit, de bediening is erg aardig..
wtcoaching 16 juli 2010 | |
Gisteren broodje hete kip gehad bij Joyce! Heerlijk! Vriendelijk personeel! |
Baotje 30 juni 2009 | |
wow, na de 1ste hap was ik al verslaafd aan XD |
Proever61744 15 mei 2009 | |
Kom hier niet meer terug: zowel bediening als eten vond ik ronduit miserabel |
m.slank 6 februari 2009 | |
dit is geweldig indisch eten, kom hier al tientallen jaren. alles goed! personeel behulpzaam en vriendelijk. een aanrader!! |
Richmel 27 november 2008 | |
Misschien is het een idee om niet alles in dezelfde saus te bestellen, zoals telor bali(ei), daging(rund) bali, tahu(soja) bali. Want dan smaakt idd alles hetzelfde. Jammer dat ze geen sate aan stokjes hebben. Maar ja, je haalt het toch ook weer van het stokje af. En die kip is zo zacht dat dat een hoop goed maakt! Probeer ook eens de eigengemaakte sambals! Enak! |
Proever83346 31 oktober 2008 | |
Risolles gehaald maar deze bleken al ruim over de houdbaarheidsdatum te zijn gezien de geur en de zure smaak van reeds genomen eerste hap. Verder nogal onvriendelijke bediening dus maar niet meer terug gegaan. Overigens wel eens eerder wat geprobeerd maar de keptjap overheerst ipv gebruik van fijne kruiden. Als ouwe Indo nogal een teleurstellende ervaring. |
Proever14321 17 juli 2008 | |
ik kan me hier helaas alleen maar bij aansluiten. Niet lekker en te duur voor wat je krijgt. |
Proever60402 17 juli 2008 | |
Ook ik heb slechte ervaringen met Toko Joyce. Ik vroeg of ze sate hadden en zonder blikken of blozen bood de dame me een vleesprutje aan in een druiperig sausje.. |
Geef zelf je mening over Toko Joyce