| Keuken | Indiaas |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijk eten en zeer vriendelijke service. Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Een aanrader voor iedereen die van Indiaas eten houdt.
Gegeten op: 19 mei 2013.Vorige week heb ik hier met wat vrienden van mij gegeten. We hadden het Maharadja Dinner voor 4 personen. Van alles iets geprobeerd, het was echt heerlijk. Vooral de Tandoori Mixed Grill was lekker. Het Nan brood was ook precies goed. De bediening was erg vriendelijk en beleefd. Alles bij elkaar een leuk klein restaurant in het hart van Maastricht. Zeker aan te bevelen.
Gegeten op: 3 mei 2013.Heerlijk gegeten, echte Indiaase smaken en Indiaas bier. Leuk klein restaurant met Indiers in de keuken, erg authentiek. Alles gelijk vloers dus ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Restaurant is ook heel betaalbaar.
Gegeten op: 19 april 2013.Afgelopen vrijdag hier gegeten, naar aanleiding van goede recensies op IENS. Wij hadden het menu voor 2 personen. Wat viel dat tegen! Vooraf gefrituurde hapjes, en als hoofd alleen maar gortdroog vlees...Ik vond het erg tegenvallen. Ook de bedienig was uitermate onvriendelijk. We zaten bij het hoofdgerecht nog zonder bestek, daar moesten we zelf om vragen. Wij gaan niet meer terug, jammer!
Gegeten op: 5 april 2013.Leuk restaurantje dichtbij het Vrijthof. Heerlijke indiaase gerechten, zalige curries. Menu voor 4 personen gekozen, heel gevarieerd menu. Je kunt zelf aangeven hoe kruidig, pittig je het eten wenst. Heel vriendelijk personeel. Als we weer in Maastricht zijn, gaan we zeker terug.
Gegeten op: 22 maart 2013.Schrijf zelf een recensie over Spice of India
Schrijf hieronder je recensie over Spice of India. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.