| Keuken | Lunchroom |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
gonny5 17 april 2012 | |
Met vriendin high tea.De dames hadden vreselijk hun best gedaan.
Chantilly 3 april 2012 | |
Slechte en erg saaie high tea. Slechts één kop thee (tweede zelf betalen), goedkope soesjes en andere simpele zoetigheden niet goed ontdooid. Niks huisgemaakt. Op brood goedkope supermarktsalade. Geen één keer benaderd door personeel, geen vraag of alles naar wens was. Geen welkomgevoel. We waren bijna de enige gasten. Absoluut geen aanrader. |
anneboshout 23 maart 2012 | |
Top tent! Erg gezellig en ziet er chique\strak uit. Vriendelijk personeel en de broodjes zijn heerlijk!
Proever35613 5 maart 2012 | |
Via Groupon kortingsbon voor een high tea gekocht. Telefonisch gereserveerd. De mobiel werd opgenomen met "Hallo" daarna stilte. Je vraagt je dan af of je aan het juiste adres bent.... Interieur strak, etageres goed gevuld, een kopje thee. Ik ben gewend dat er theepotten met heet water op tafel worden gezet en dat je onbeperkt thee mag drinken. Hier niet! Het volgende kopje thee moest gewoon afgerekend worden, daar deed ik niet moeilijk over want ik had wat vriendinnen uitgenodigd en één kopje thee tijdens een high tea is wat karig....
Geef zelf je mening over Lunch Company