Pyongyang Restaurant over zichzelf

Pyongyang Restaurant is meer dan alleen culinair genieten, het is een belevenis. Betreed Noord Koreaans grondgebied in Amsterdam Osdorp. Geniet van de rijke Noord Koreaanse cultuur en waan je een avond in Pyongyang. De avond wordt gevuld met Koreaanse zang en dans en aan het einde van de avond staat het iedereen vrij ook nog wat te zingen. Ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

KeukenKoreaans, Aziatisch & Noord-Koreaans
Lunch
Diner

ZMerel ZMerel 11 mei 2012

In april 2012 geweest; heel speciale ervaring! We zijn voor het 9 gangen menu gegaan - uiteindelijk iets te veel. Sommige gerechten speciaal, andere minder speciaal. De smaken zijn niet heel uitgesproken, maar de ambiance is op zn zachts gezegd speciaal. In een oud school/buurthuis zaaltje met TL-licht is het moeilijk om een "gezellige" sfeer te creeren, maar de gastvrouwen zijn erg vriendelijk en doen hun best om het iedereen naar zn zin te maken. Serveren, zingen, dansen en maar glimlachen...Als eenmalige ervaring ontzettend leuk, maar ik zou zelf niet nogmaals gaan. Het is erg prijzig en ik denk dat bij nog een avond zang en dans de charme er wel af is.

regen regen 28 maart 2012

Het was gisteren [27/03] een bijzondere avond - heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening, leuke voorstelling.
We hebben genoten.
Ingrid

Remco6 Remco6 28 maart 2012

Een unieke ervaring met goed eten, bijzonder goede service en geweldig entertainment. Een Noord-Koreaanse avond die je niet mag missen.

mattyboy876 mattyboy876 26 maart 2012

We had a brilliant night at Pyongyang, the food was great, as was the entertainment. It's well worth the trek out to get there. It's one of the most unusual eating experiences you will have in Amsterdam.

snoo1977 snoo1977 22 februari 2012

Dit is een ervaring die je niet vaak mee maakt, vanaf de entree tot aan de laatste gang waan je je in een andere omgeving en proef je de sfeer van een land en cultuur die ogenschijnlijk ver van ons af staat maar ineens zo dichtbij is. De bediening, het eten is van een top niveau dat je maar zelden tegen komt(vooral in Amsterdam) Sushi van top niveau, hemelse pompoen soep, met verse vis gevulde sinaasappel, elk nieuw gerecht van het negen gangen menu dat door het vriendelijke personeel geserveerd wordt is fenomenaal.
Zullen zeker vaker terug komen en raden een ieder aan om te genieten in dit restaurant van het eten en de shows

Geef zelf je mening over Pyongyang Restaurant

LunchDiner