| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | di-zo: 16.30-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
richellevanos 3 maart 2012 | |
Smaakvolle pizza Treviso gegeten afgelopen avond met drie meiden. Geen vette hap. Goede deegbodem, vers en mooie verdeling van de ingrediƫnten. Ook het Italiaanse dessert-ijs smaakte goed. Gastvriendelijk personeel. Een echt familiebedrijf met passie voor de Italiaanse keuken. Afwisseling tussen jong en oud personeel werkt goed voor dit nieuwe restaurant. Groot opgezet pand, modern strak en warm ingericht. Vooral de ruimte tussen de tafels biedt veel privacy. Ook leuk is dat ze een open keuken hebben - je ziet meteen hoe je pizza klaargemaakt wordt. |
spiritwoman 24 februari 2012 | |
Het eten is goed alleen was het eten van 2 vriendinnen bijna lauw, nadat er wat van gezegd is is het eten mee genomen en nadat ze het terug kregen was het nog lauw. Na het eten hebben ze er wat van gezegd en het komt er op neer dat ze aan het zeuren waren. Als er was gezegd u mag een nagerecht uitzoeken was het al heel wat anders geweest.
rosabloem 24 februari 2012 | |
Gisterenavond heerlijk gegeten! Fantastische service en vriendelijke bediening. Ee echte aanrader! Niet alleen voor pizza maar ook de gegrilde gerechten zijn superlekker.
italiefanaat 16 februari 2012 | |
Pizza was wat droog, wel heerlijk van smaak. Alleen jammer dat een pizza rucola meer tomaat dan rucola bevat. Er werd ons ook geen kans geboden om een 2e glas wijn te bestellen, na het opdienen kwam niemand meer bij ons aan tafel. |
moon12 28 januari 2012 | |
Vanavond heerlijk gegeten. De pizza s zijn echt Italiaans en ook de lasagne is heerlijk. Een aanwinst voor Apeldoorn. |
Geef zelf je mening over Pibia