| Keuken | Japans |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Ik heb gisteravond bij Itoshii gegeten met mijn gezin en heb er echt van genoten. Het eten was heerlijk, vooral de Coco Tori Fry en de Mango Aloevera Gunkan. De bediening was jong, vlot en zeer vriendelijk. Vooral het meisje dat ALTIJD maar ook echt altijd lacht. Decor was ietsjes te standaard, maar dat maakt niet uit want de service was echt tof vanaf het ontvangst toen onze jassen werden opgehangen en wij naar onze tafel werden gebracht tot aan het afrekenen. Ik kom hier zeker vaker terug! Itoshii Zwolle is een echte aanrader.
Gegeten op: 19 april 2013.Leuke zaak waar je op basis van 'all you can eat' verschillende warme en koude gerechten kan bestellen. Met name de Ebi tempura en de Spicy tuna roll zijn mijn favoriet! Bediening is jong maar kundig, kunnen de gerechten toelichten en bestelde gerechten worden redelijk vlot uitgeserveerd. De zwart/rode aankleding is typisch voor Japanse zaken in Nederland.
Gegeten op: 21 februari 2013.We wilden dit restaurant graag eens uitproberen, want we eten graag sushi. De bediening is vlot en correct. Het concept is dat je per ronde op een briefje kan aangeven wat je wilt eten. Prima concept, zou je zeggen. Helaas vonden wij het eten niet bijzonder. Standaard sushi's, waterige sojasaus en de wasabi pasta was niet versgemaakt, leek het. Niet bijzonder. Prima om er kennis gemaakt te hebben, maar wij komen niet terug.
Gegeten op: 22 maart 2013.
Lekker voor een avondje All you can eat-sushi eten. Vol zit je in ieder geval als je weggaat.
Ik vind de sushi prima, de warme gerechten hebben wij niet gehad, dus daar heb ik geen mening over.
Toen wij er waren vond ik het qua temperatuur niet aangenaam, we hadden het koud!
De bediening is jong maar voor het concept prima.
Een vrij groot restaurant in de binnenstad van Zwolle. Ze hebben er een "all you can eat" concept. Het eten is goed. We onderschrijven een andere recensie dat de sushi (veel) beter is dan de warme gerechten. De warme gerechten smaken allemaal een beetje hetzelfde en zijn qua garing van wisselende kwaliteit.
De bediening is jong, vriendelijk, snel en effectief. Het eten verschijnt in een prima tempo op de tafel. We hebben geen gehaast gevoel maar hoeven ook niet te lang te wachten.
De muziek is top-40 niveau en staat wat te hard. Maar alles bij elkaar is het zeker niet slecht en voor een gezin een leuke plek om te gaan eten.
Schrijf zelf een recensie over Itoshii
Schrijf hieronder je recensie over Itoshii. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.