KeukenHollands & Pannenkoeken / Poffertjes

Wirie Wirie 19 april 2012

Heerlijk gegeten en de service was super. Het servies was Schoon en dat is tegenwoordig bijna niet te vinden. De pannenkoekenhuis ziet er fantastisch uit en in de avond werden zelfs mijn verzoek nummers gedraaid. Ik stond versteld, mijn date had de avond van dr leven en ik heb daarom ook gescoord die avond, ze vond het heel erg romantisch. Dutch diner heeft niet alleen pannenkoeken en poffertjes maar ook burgers enz ook zeker aan te raden. Elke keer is het is het smullen geblazen.

Karel87 Karel87 19 april 2012

Op een zaterdagmiddag hier wezen eten. Door de drukte was ik er niet zeker van of ik en mijn vriendin snel aan bod zouden komen. Drinken was al snel ter plaatse en nadat we hadden opgegeven wat we wilden eten hoefden we daar slechte enkele minuten op te wachten. Kijk daar hou ik van service zoals het hoort!

Nogmaals service is hier uitstekend! Aardige kok en sympathieke bediening.
Je merkt dat de mensen hier plezier hebben in het werk dat ze doen en zo hoort het te gaan als je het mij vraagt!

De poffertjes en pannenkoeken waren ronduit heerlijk! Ambachtelijk werk en heb daar niets anders dan mijn complimenten voor.
Leuke omgeving en ben er in de zomer zeker vaker te vinden gezien er een flinke terras aanwezig is!

Aanrader voor familie en voor romatische dates !!

daandaisy daandaisy 5 april 2012

Te Lekker, ben met 2 vrienden een bodumpje gaan leggen voordat we op stap gingen de pannenkoeken waren erg lekker en het portie poffertjes met ijs na is ook een aanrader aangezien we elk weekend op stap gaan zien we jullie dit weekend weer !!!! laterssss

Taravn Taravn 14 maart 2012

Ben samen met drie vriendinnen wezen eten met Groupon welke ik had gehad voor me verjaardag voor onbeperkt pannenkoeken eten.
Leuke mooie zaak en vriendelijk personeel snap niet zo goed de meningen van andere mensen van Groupon wij waren er gisteren en kwamen aan terwijl de zaak volledig vol zat hebben een drankje genomen aan de bar en tien min. Later konden we plaats nemen aan tafel, zelf had ik een overheerlijke apen kaneel pannenkoek met extra poedersuiker heerlijk gewoon kon nog geen eens een tweede op. Andere meiden hadden ook gevulde pannenkoeken en hebben erna nog wat gedronken en gesproken met het personeel zaten te dollen dat we zeker met onze kinderen terug zouden komen en werden op geattendeerd dat er ook feesten en partijen worden georganiseerd..
Vd zomer word mijn dochter 4 en zal dit zeker hier komen vieren! Te leuk gewoon
Tot snel team Dutch diner en bedankt Groupon voor de introductie!!!

mary4 mary4 14 maart 2012

Afgelopen vrijdag naar de Dutch Diner met 8 volwassenen en 2 kindertjes. In de week daarvoor heb ik 5 verschillende mailtjes gestuurd en ook antwoord gekregen van gebr.v.d.broek en later ene jordy, dat er niet gereserveerd kon worden wegens enorme drukte van groupon. Dus vanuit Spijkenisse allemaal naar Rotterdam E 5,= in de parkeermeter gedaan. Mijn dochter die er als eerste was met schoonouders kreeg te horen dat onze groep te groot was en als antwoord op de mailtjes zei de kok dat het een standaard mail was waar niet op gereageerd werd. Niet waar dus ik had ze bij mij, je staat gewoon bvoor leugenaar !! Boos naar buiten ,kwam er toch 1 achter hun aan en zei dat hij wel 2 tafeltjes bij elkaar in de tent buiten zou klaar maken. Zou 15 min. duren. Ondertussen waren wij ook gearriveerd en bleek dat onze tafels door een andere ober weggegeven waren aan nw. klanten. Wat nu ?? vraag ik. Zegt hij "u bent niet verplicht om hier te eten. Gaat u toch lekker weg, en die vouchers lever je gewoon weer in bij Groupon !! Nog nooit zo onbeschoft te woord gestaan, Mijn man gaat weer naar binnen en vraagt hoe we dit netjes kunnen oplossen, zegt die kerel "Nou gewoon een uurtje wachten tot er weer een tafeltje vrij is !!!! Op deze manier ga je niet met klanten om !! Ze zijn daar zo arrogant en tevens onbeschoft dat ze alleen al daarvoor de tent zouden moeten sluiten. Wij zijn na een uur daar geweest te zijn weggegaan en hebben ergens anders onzer honger gestild. Jammer van de betaalde vouchers, maar ik heb Groupon ook een mail gestuurd met het hele verhaal en hoop dat ik nog iets van mijn geld kan terug krijgen. Bij de Dutch Diner zien ze ons in ieder geval NOOIT MEER !!!! Deze zaak verdiend alleen nog maar slechte publiciteit. Frans & Mary

Geef zelf je mening over Dutch Diner